Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hayri Zilli yi ısırdı

Zilli Hayri

SKF Delisi
Şimdi onları yemliyodum. Bir baktım HAYRİ ZİLLİ Yİ ISIRMIŞ. Zilli nin kolu çok kötü oldu dersi yırtıldı kanıyo. Çığlık attım. Babam sor bakalım ne yapabilirmişiz sor dedi...

Yardımdı olur musunuz llüüütffeeeen...

Ilk olarak ayirip baticon surun ve kurumasi icin kuru bir yerde masa lambasi altinda bekletin bir fotograf atarsaniz da iyi olur
Ben hemen yazmak icin yazdim cok acil degilse modlardan onay bekleyin mesajima

Cvp: Hayri Zilli yi ısırdı

kuru bir yerde baticon sürüp beklet. kanama dursun önce. resmini gönder bakalım ne durumda.

geçmiş olsun.

Tamam...

Annem ilacı atmış. Bize yakın nöbetçi eczane yok. Başka ilaç süremezmiyim?

Yara temizlemek için batikon kullanılır . Bu olay benimde başıma gelmişti . Ciddi bi durum olmadı bende . Yemleme yaparken yemler diğer kaplumbağaya yaklaşıyor ise rasgele bi ısırık diğer kaplumbağanın koluna kabuğuna vs. gelebiliyor.

ön ayak ise merhem sürülmez ağzına kaçarsa iyi olmaz.

tentürdiyot yakar. bunun için baticon daha iyi.

Annemi pazara gönderdik. Şimdi babam kızar. Biz de Berke yle gizli göreve çıkıyoz. Gizli görev başlasın :D

Ematonil diye bir ilaç var. Eczacı bu olmaz mı diyo.

Baticon bulmak cok kolay bir ilactir saglam yoldan ayrilmayin

Geçmiş olsun kaç yayaşındaydı kaplumbağaların ne zamandır berberler ? Biranda bu olayın olması garip

Bir yaşına girecekler. Geçen sene yumurtadan çıktıklarından beri. 15 Mayıs tan itibaren...

http://www.istanbuleczaciodasi.org.tr/nobetler.php?t=b&bolgeID=91

Zeytinburnunda bugünkü nöbetçi eczaneler bunlarmış. Oturduğun yer burası diye aklımda kalmıştı. Başka maceralara girme.

baticon harici diğer dezenfektanlar yarayı yakar. batikon al. kardeşinede sahip ol aman.

Geri