Herkese merhaba,
Cumartesi günü balıklarımı transfer edeceğim 40x25x50'lik balık akvaryumum geldi. Akabinde balıklarımın bulunduğu akvaryumu boşaltıp, temizliğini yaptıktan sonra uygun hale getirerek Hayri'yi yeni yuvasına kavuşturdum (balıkların da transferi dahil toplam 8 saat sürdü:smile
. Sanırım yeni akvaryumunda 1 - 2 yıl rahat edecektir.
Tam olarak ekipmanlarım;
100x28x35
Ekol dış filtre (Kaliteli marka değil ama işimi görüyor)
Eheim 2010 iç filtre
Atman 100 W ısıtıcı
Exo Terra Repti Glo 5.0 UV Lamba 13 Watt
JBL Reptil Spot Neodym 40 Watt (60 Watt'da yedekte duruyor)
Penn Plax Turtle Pier kuru alan
Sera termometre
15 kg silis kum
İçinde yaklaşık 85 litre su bulunmakta. Henüz içine fazla bir düzenleme yapmadım. İlk işim mangrow kökü olacak. Birkaç güne alacağım. Şuan için tabandaki yumuşak taşı kullanıyor. Neyse ki kabuğunu çizmedi ama yine de mangrow kökü şart. Hem sağlık hem de görüntü için. Onun haricinde akvaryumu canlandıracak ve Hayri'nin hoşuna gidebilecek aksesuar tekliflerinize açığım
mailto:/11t1ovo.jpg
mailto:/ou49jp.jpg
mailto:/2e31vua.jpg
mailto:/8yrrs9.jpg
Cumartesi günü balıklarımı transfer edeceğim 40x25x50'lik balık akvaryumum geldi. Akabinde balıklarımın bulunduğu akvaryumu boşaltıp, temizliğini yaptıktan sonra uygun hale getirerek Hayri'yi yeni yuvasına kavuşturdum (balıkların da transferi dahil toplam 8 saat sürdü:smile
Tam olarak ekipmanlarım;
100x28x35
Ekol dış filtre (Kaliteli marka değil ama işimi görüyor)
Eheim 2010 iç filtre
Atman 100 W ısıtıcı
Exo Terra Repti Glo 5.0 UV Lamba 13 Watt
JBL Reptil Spot Neodym 40 Watt (60 Watt'da yedekte duruyor)
Penn Plax Turtle Pier kuru alan
Sera termometre
15 kg silis kum
İçinde yaklaşık 85 litre su bulunmakta. Henüz içine fazla bir düzenleme yapmadım. İlk işim mangrow kökü olacak. Birkaç güne alacağım. Şuan için tabandaki yumuşak taşı kullanıyor. Neyse ki kabuğunu çizmedi ama yine de mangrow kökü şart. Hem sağlık hem de görüntü için. Onun haricinde akvaryumu canlandıracak ve Hayri'nin hoşuna gidebilecek aksesuar tekliflerinize açığım
mailto:/11t1ovo.jpg
mailto:/ou49jp.jpg
mailto:/2e31vua.jpg
mailto:/8yrrs9.jpg