Arkadaşlar merhaba, Ankarada ki hayvan barınaklarına yardım amaçlı bir ziyaret düzenleyelim diyorum. Siz de katılmak ister misiniz? Imkanı olan arkadaşlar varsa mama getirebilirler. Illa ki bişey getirmekte şart degil. Bu ziyaret oradaki canlılara biraz olsun ilgi ve sevgi göstermek amaçlıdır. Sadece şimdi degil gelebilecek arkadaşlar icin ayda bir toplanmayı talep ediyorum. Gelebilecek arkadaşlar foruma yazabilirler ya da bana özel mesaj atabilirler.
Ayrıca bu ziyarete yalnızca Ankaradaki arkadaşları degil baska şehirlerden gelebilecek durumu olan arkadaşlar da katılabilirler. Bu ziyaretle hem canlılara yardım etmiş olacagız hem de forum haricinde de birbirimizi tanımış olacagız. Şehir dışındaki arkadaşlar da isterlerse bize katılabilirler ya da kendi aralarında toplanabilirler. Başka fikirleriniz ve önerileriniz de varsa belirtebilirsiniz
Ayrıca bu ziyarete yalnızca Ankaradaki arkadaşları degil baska şehirlerden gelebilecek durumu olan arkadaşlar da katılabilirler. Bu ziyaretle hem canlılara yardım etmiş olacagız hem de forum haricinde de birbirimizi tanımış olacagız. Şehir dışındaki arkadaşlar da isterlerse bize katılabilirler ya da kendi aralarında toplanabilirler. Başka fikirleriniz ve önerileriniz de varsa belirtebilirsiniz