Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hayvan barınagına yardım amaçlı ziyaret

jadeite

Bordo Bereli
Arkadaşlar merhaba, Ankarada ki hayvan barınaklarına yardım amaçlı bir ziyaret düzenleyelim diyorum. Siz de katılmak ister misiniz? Imkanı olan arkadaşlar varsa mama getirebilirler. Illa ki bişey getirmekte şart degil. Bu ziyaret oradaki canlılara biraz olsun ilgi ve sevgi göstermek amaçlıdır. Sadece şimdi degil gelebilecek arkadaşlar icin ayda bir toplanmayı talep ediyorum. Gelebilecek arkadaşlar foruma yazabilirler ya da bana özel mesaj atabilirler.

Ayrıca bu ziyarete yalnızca Ankaradaki arkadaşları degil baska şehirlerden gelebilecek durumu olan arkadaşlar da katılabilirler. Bu ziyaretle hem canlılara yardım etmiş olacagız hem de forum haricinde de birbirimizi tanımış olacagız. Şehir dışındaki arkadaşlar da isterlerse bize katılabilirler ya da kendi aralarında toplanabilirler. Başka fikirleriniz ve önerileriniz de varsa belirtebilirsiniz:)

Cvp: Hayvan barınagına yardım amaçlı ziyaret

Bence harika bir fikir ben varim ^^

Tamam Sinem :) Diğer arkadaşları da bekliyoruz. Sanırım LYS sınavının 1 gün öncesi olduğu için millet sitede bugün pek aktif değil. Ben yüksek oranda bir talep olacağını düşünüyorum :) Arkadaşlar bu anlamlı ziyarete katılacaklardır ben eminim :)

Ben de destekliyorum.Gelmeye çalışırım ve büyük ihtimal gelirim

Gelecek arkadaşlara duyarlılığından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum :) Bu ziyaret mutlaka düzenlenecektir. Az bir çoğunluk olsa dahi o çoğunluk bize yeter. Lakin ben daha da talep olacağına inanıyorum. Birkaç arkadaşım da bana özel mesajdan ulaştı. LYS sınavı bitsin bu talep daha da çok artacak diye düşünüyorum. Şu aralar sitedeki online üye sayısı maalesef biraz az :)

Bu ziyaret ne zaman yapılacak onu bir konuşsak iyi olur.

şu aralar forumda aktif olan cok fazla üye yok. Millet tatile çıkmış anlaşılan :) Bu ziyarete katılım icin 2 gün daha bekliycem. Eger bu süre icinde katılım olmazsa yani 4-5 kişi olsak bile en geç perşembe günü bu ziyareti yapalim diyorum. sizin için de uygun mu?

Uygun.. Nereye gitcez acaba

Evet hem nereye gidicez hem de nasıl bir yardım da bulunabiliriz köpek maması falan mı alabiliriz nasıl bir şey yapalım?

Evet kedi ve köpek maması getirebiliriz arkadaşlar. Ya da aklınıza gelen başka ihtiyaçlar da olabilir. Ben barınakla konuşucam. Başka da ihtiyaçları varsa buraya yazarım yine. Ziyareti perşembe günü diye yapalım diyorum. Saati henüz belli değil onu sonra konuşuruz. Kızılay AVM de buluşma noktamız olsun. Sizce uygun mu?

Arkadaşlar ziyaret 100. yıl hayvan barınağına olacaktır. Ziyaret saatlerini de telefonla öğrenicem.

Şu anda ziyaret saatlerini öğrenmek için arıyorum ama cevap vermiyor telefon. Ben teli size de veriyim sizde arayıp ulaşmaya çalışın.
100. yıl hayvan barınağı tel : 0312 285 97 58

Tamam kızılaya gelebilrim ben ama inşallah bir aksilk çıkmaz.Ben %80 gelicem hatta gelirken bir kaç arkadışımı da getirmeyi düşünüyorum.

Tabi arkadaşlarınızı da getirebilirsiniz. Çoğunluk olursa daha da iyi olur. Sinem hanım da arkadaşlarını çağırabilir ya da getirebilir. Yine haberleşiriz. Ben şu an araştırma yapıyorum. 100. yıl cevap vermiyor. Diğer barınaklara da ulaşım olanaklarını öğreniyim. Ben tekrar bildiricem size :)

Tamam peki kızılaydan barınağa hangi ulaşım aracıyla gideceğiz.

dolmuş ya da otobüs tam önünde indiriyor. söyledigim gibi ben daha da araştırıcam bu ulaşım konusunu. ama büyük ihtimal onunde indiren vasıtalar var.

Eğer bu geziyi haftaya alabilirseniz sınavlarımdan sonra salı günü de dahil her hangi bir gün ben de eşlik edebilirim.

benim için uygun arzu. gelmek istersen seni bekleriz tabiki. diger arkadaslar icinde uygunsa bu geziyi haftaya alalım. belki bu süre icinde sayımız da daha cok artar.

Sayımız Yiğitle birlikte 5 oldu :) Geziye daha çok talep bekliyoruz. Haftaya kadar gelecek olanların sayısı daha da artar umarım.

Arkadaşlar barınak ziyaretine gidecek olan üyelerimiz, Sinem Ertürk, Bekir Berk, Yiğit Yılmaz, Arzu Bal ve benimle birlikte toplam 5 kişi oldu. İstanbuldan Emre Kuru bey de gelecekti ama maalesef yetişemedi ve Ankadaran bugün ayrılacak sanırım.
Sitede uzun zamandır çevrimiçi üye sayısı az. Bu yüzden hayvan barınağı ziyaretinden haberi olmayan üyelerimiz için tekrar hatırlatıyorum. Ankarada olup bu yardım amaçlı ziyarete katılmak isteyen üyeler varsa foruma yazabilirler ya da özel olarak sormak istedikleri bişey olursa bana mesaj da atabilirler. Bu ziyaret Ankara'da düzenlenecek ama şehir dışından da bu ziyarete katılmak isteyen üyelerimiz olursa onları da aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

Barınak ziyareti için gün ve saat

Arkadaşlar, barınak ziyaretimiz haftaya salı ya da çarşamba sizin için hangi gün ve saat uygunsa o zaman gerçekleşecektir. Herkesin uygun oldugu bir gün ve saat kararlaştıralım. O gün ve saatte de kızılay avm önünde buluşalım. Hangi barınağa gidileceği konusu da kesinlik kazandı. Ziyaret Mühye hayvan barınağına yapılacaktır. Bence, en uygun ulaşım olanağı olan Mühye barınağı. Otobüs kızılayda ki güven park durağından kalkıyor. 190 Karataş otobüsüne bindiğimizde bizi barınağın önünde indirecek. Yani ulaşım sorun olmayacak. Yardım amaçlı da herkes gönlünden ne koparsa getirebilir. Kedi ya da köpek maması olabilir. Battaniye falan olabilir. Daha da aklınıza gelen başka ihtiyaçlar varsa onları da getirebilirsiniz. Ziyarete katılacak arkadaşlar, foruma görüşlerini ve fikirlerini yazabilirler ya da bana özelden mesaj da gönderebilirler. Katılımlarınızı bekliyoruz :)

Geri