Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hayvan barınagına yardım amaçlı ziyaret

Cvp: Barınak ziyareti için gün ve saat

Benim için bugünler farketmez.Ancak ailemden izin alamama durumum az da olsa var.Bir ihtimalde salı günü sabah kuzenimin yanına artvine gidebilirim.Bu durum pazartesiye netleşir muhtemelen ancak yüksek ihtimal katılacağım ve eğer ailemden para alırsam mama alırsam kaç kg alayım,hangi marka alayım ve ne kadardır fiyatı.Ayrıca gelirken pet shopa uğrayayım mı yoksa kızılaydan petshoptan mı alalım.Battaniye getirme ihtimalimde var ancak ne için kullanılıyor barınakta kış için falan mı?Teşekkürler.

Cvp: Barınak ziyareti için gün ve saat

Mama konusunda zorlama yok. Herkes battaniye olsun ya da mama olsun gönlünden ne koparsa getirsin :)

Barınak ziyareti için kesin gün ve saat

Arkadaşlar, barınak ziyareti perşembe günü mühye hayvan barınağına yapılacaktır. Gelmek isteyen arkadaşlarla saat 12'de Kızılay AVM önünde buluşucaz. Geziye katılacaklar arasında Bekir bey, Arzu ve Yiğit vardı. Diğer arkadaşlar da zaten mesajlarıma yanıt vermediler. Eğer bu üç arkadaşta fikrinden caymadıysa gelebilirler. Yoksa sorun değil ben tek başıma da giderim barınak ziyaretine. Sonuç olarak, bu ziyaret gönüllü olarak katılım isteyen birşey. Onun için hiç kimseyi zorlamak da istemem. Ben barınak yerini, saati ve nerede buluşulacağını gelmek isteyen arkadaşlar için son kez söyledim.
Bilginize...

Cvp: Barınak ziyareti için kesin gün ve saat

Başka gün olmaz mı :( o gün müzik grubumla provam var.

RE: Barınak ziyareti için kesin gün ve saat

sana hangi gün uygun yigit?

Cvp: Barınak ziyareti için kesin gün ve saat

Bana her gün uyar tabi ailemden izin alabilirsem.Çok yüksek ihtimal izin alırım.Bir de bana Bekir Bey demenize gerk yok çünkü sizden 11 yaş küçüğüm ve aslında Berk ismini daha çok kullanıyorum:)

Cvp: Hayvan barınagına yardım amaçlı ziyaret

Ben Berk'i soyadın sanmıştım onun için Bekir diyordum :) Tamam peki Berk diyim sana bundan sonra :)

Kızılayda bir birimizi nasıl tanıyacağız ve nasıl haberleşeceğiz?

Ben geliyorum ve yanımda iki arkadaşım daha olacak mama almayı düşünüyoruz.Kızılaydan mı alalım.Kilo hesabı mama satan yerler kızılayda var mıdır?Öyle alırsak hem daha uyguna hem de daha çok alırız.Nasıl yapalım ve nasıl tanıycaz bir birimizi.

Bir diğer konuda ziyaret günü değişmezse sevinirim çünkü arkadaşlarımla bu gün için anlaştık.

Tamam Berk. Ziyaret günü değişmeyecek ve sabittir. Ben zaten son sözümü söyledim. Zaten belirlenen gün birisi için mutlaka uymayacak. Daha fazla da ertelemiycem zaten :)

Tamam nasıl buluşcaz saat 12 de kızılay avm de oluruz biz ama olurda gecikiriz falan telefon numaralarımızı verelim ve mamayı nerden alalım nasıl yapalım.

Bu ziyarete yalnızca ikimiz gidicez öyle gözüküyor :( Diğer arkadaşların mazereti var maalesef gelemeyecekler :( Sinem hanımdan yanıt gelmedi. Arzu ve Yiğitin de mazereti çıkmış :(

Ben mi gelsem :p

Barınağa ben ve yanımdaki iki arkadaşımla gittik.Giderken ulustan 11-12 kg civarı yem aldık.Otobüs barınağın ordan 2 saatte bir geçiyormuş.O yüzden dönerken bineceğiz otobüs kaçırmamak için biraz hızlı olduk.Çok tatlı daha yeni doğmuş iki üç günlük havrular vardı.Barınağa girerken orada ziyaret eden birileri vardı.Mama yardımı getirdiğimizi görünce ve yenimahalleden otobüsle geldiğimizi öğrenince bizi ayrı tebrik ettiler.Dönerken otobüs durağında orda gördüğümüz kişilerden biri bizi kızılaya götürdü.Arabada tanıştık kendisi çankaya belediye başkan yardımcısı Erdal beymiş.Yol boyunca sohbet ettik.Güzel bir gündü..

Dün Berk beyle birlikte gidecektik barınağa. Lakin kendisine ulaşamadığım ve bazı şeyleri organize edemediğimiz için gitmekten vazgeçti sandım. Ben de barınağa, sabah babamla birlikte gittim ve 10 kg kadar mama götürdüm. Bizi de oradaki görevliler sağolsunlar çok iyi karşıladılar ve baya ilgilendiler. Bundan sonra barınağa her ay gitmeyi ve yardım götürmeyi düşünüyorum :) Ama arkadaşlarla iletişim zor olduğu ve maalesef gönüllü sayısı da az olduğu için bundan sonra hep tek başıma gidicem :) Çünkü Arzu hariç herkes havadan sudan mazeretler söyledi.

Biz daha küçük olduğumuz ve yanımızda büyük biri olmadığı için bizimle çok az ilgilendiler.Ama yinede güzeldi.

Geri