Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hayvan Biyolojisi Ödevim [Red Eared Slider]

noname

Bronz 4 Üye
Öncelikle merhabalar arkadaşlar.
Bu sene 12. sınıfa gidiyorum. Biyoloji dersinde konu olarak hayvan biyolojisini işlemekteyiz.
Bunun için hocamız herkesin bir hayvan sahiplenmesini ve onunla ilgili bazı çalışmaları, ödevleri yerine getirmemizi istedi.
Benim hazır olarak beslediğim 3 adet RES'im var.
Ödevin ana mantığı ise şu bu sene hayvan biyolojisinde işlediğimiz konuları saırası ile, her konu bittikten sonra rapor hâline getirmemiz. İşlediğimiz konular: Sindirim Sistemi, Solunum Sistemi, Dolaşım ve Bağışıklık Sistemi, Boşaltım Sistemi, Sinir Sistemi, Hormanal Sistem, Destek ve Hareket Sistemi.
Benim forum üyelerimizden ricam bu sistemlerin kaplumbağalarda nasıl olduğu geniş bir anlatım ile. Özellikle bu sistemler ile ilgili resim ve videolara da ihtiyacım var. Elinden geldiğince bütün forum üyelerimizden bilgi paylaşımında bulunmasını niyâz ediyorum. Bunun olması hem bana yarar sağlayacağını hem de forumda böyle geniş bir konunun yer alması diğer kaplumbağaseverler için bulunmaz bir nîmet olacağını düşünüyorum.
Şimdiden bütün forum üyelerine teşekkür ediyorum.

Cvp: Hayvan Biyolojisi Ödevim [Red Eared Slider]

"armut piş ağzıma düş" misali ödev hazırlanmaz. Bu forumda, kitaplarda ve diğer bir çok websitesinde red eared slider hakkında yeterince bilgi mevcut. Bu kaynaklardan araştırarak istediğin bilgileri toplayıp kendin bir derleme oluşturabilirsin. Ödevlerin amacı hazır bilgiyi aynen alıp sunum yapmak değil, öğrencilere araştırma geliştirme (Ar-Ge) yeteneği kazandırarak öğrenmeyi sağlamaktır.

Law'a hak veriyorum, bence forum üyelerinin ödevine dahil olması kontrol bölümünde gerçekleşebilir, sen ödevini yaparsın, en sonda forumda paylaşırsın, biz de kendi bildiklerimiz kadarıyla eğer bir yanlış varsa onları düzeltmende yardımcı oluruz.

arkadaşlar bu konuda haklı uğur. şu durumda bile sınıfındakilerden 1-0 öndesin. kaplumbağa beslediğin için belli noktalarda konuyada vakıfsın. forumda gerekli yerlere bakarak sana lazım olan bilgileri inceleyebilirsin. sadece forumdaki bilgileri bile incelesen sana fazlasıyla bilgi çıkacaktır. istediğin herşeyi konular başlıklara ayrıldığı için kolayca erişebilirsin. başarılar dilerim.

Geri