bugün internette benden büyük bir abiyle konuşuyordum yeğenleri kaplumbağa bakıyormuş ölüm kabında bende aynen ona söyledim bunları falan illa tutturmuşki çok iyi bakıyorlar falan diye çokda sağlıklılar falan diye bende anlatıyorum ona ısıtıcı lazım filitre lazım akvaryum lazım diye neyse ikna oldu bende kaplumbağa bakıyorum dedim bana ne dedi biliyor musunuz aa süs kaplumbağlarından mı hani suya koyuyorsun duruyor ya onlardan mı demez mi ağzıma geleni saydım o kadar sinirlendim ki anlatamam arkadaşlar resmen deli oldum ya bu kadar mı ucuzlamış o minicik tatlı şeylerin hayatı çocukların ellerinde oyuncak olmuş. Birde ne diyor biliyor musunuz evlenince 2 çocuğum olsun onlarada kaplumbağa alıcam bakımı zor değilmiş mişde rahatmış mışda falan bende dedim ki ya senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu yoksa öylesine mi konuşuyorsun dedim onlar doğanın bir parçası onlarda bizim gibi canlı nasıl böyle şeyler söylersin onlar senin çocuklarına süs olsun oyuncak olsun diye mi yaratılmışlar dedim harbi psikopattı arkadaşlar engelledim gitti... buna bi son vermemiz lazım ama nasıl ?