Konu :Gitmek İçin Tıklayınız (son mesaja bakın lütfen)
Buradaki son mesajı okuduktan sonra eminimki hepinizin içi sızlayacaktır.
Bu haberi banada Cahide verdi.Linke girdiğimde küçük bir şok geçirdim diyecek söz bile bulamadım.Ahmet'e öyle bir yazmışımki o bile ne olup ne olmadığını anlayamadan sinir küpüne döndü.
Evet,olan şuydu kaplumbağasını daha fazka ACI ÇEKMESİN (!) diye bir buzdolabı poşetine iyice sıkıştırıp gazete sarıp tüm gücüyle onu ezmesi ve ardından alaylı bir tavır ile " cıvığı çıktı " demesinden başladı.
Lütfen artık kaplumbağa alacak yakınlarınıza bu tip olayları anlatın.Hem bu hayvanlar böyle canilerin eline gitmemiş olur hemde doğasından kopmamış,çocukların elinde oyuncak olmamış olur.
Kaplumbağalara yapılan eziyetlerle ilgili size onlarca resim ve video gösterebilirim...Hatta petshoplara gidip bizzat resmini veya videosunu çekip size gösterebilirim.Halbuki böyle bir şeyede gerek yok...En yakınınızdaki petshopa gittiğinizde gerçeği siz gözlerinizle göreceksiniz.
CemAras adlı üyenin mesajını okuyanlar umarım şuan bu yazımı okuyabiliyorlardır,çünkü Cahide ile ben okurken bayılacak gibi olmuştuk...Biricik fındık kafalarımız için biz elimizden geleni yapmaya çalışırken,göz bebeklerimiz gibi bakılırken böyle bir mesajı okumak nasıl desem...çok ağır geldi.Eminim hepimize ağır geldi.Çünkü bu sitedeki tüm herkes kaplumbağasına iyi bakabilmek için canı pahasına uğraşan insanlar...Böyle olmayanlarında sitemizde işi yok.CemAras siteden kovulmuştur.Ve böyle üyeleri bir daha asla sitemizde bir dakika dahi bulundurmayacağız.
Ama biz alıyoruz,alacağız...Öyle değil mi ?
Lütfen artık kaplumbağalarımız üzülmesin lütfen elimizden geleni yapalım hepberaber...Onlar bizim bıdıklarımız.
Hayvan Katillerinede bu sitede asla yer yok,olmadı,olmayacak.
Teşekkürler...