Bildiğiniz gibi site ne yazıkki teknik bir sorundan dolayı hacklendi.
Neyse,site ne yazıkki tamamen silindi.
Tüm üyelikler,tüm bilgiler her şey..
Ve şuan 11 üye filanız.
Sitemizi eski haline döndürebilmek için hepinizin katkılarınızı bekliyoruz..
Örneğin sitenin açıldığına dair sitenin eski üyelerine msn den veya özel mesajla bildirebilirsiniz...Henüz kimse yok ve bilmiyorlar..Yaklaşık bir 10 günlük tatilimiz var..Günde bir 10 dakika bile sitenin gelişmesine çok büyük katkı sağlar.
İstediklerimizmi ?
Tabiki bunlar sadece bir ricadır...ÖRneğin msn lerinize sitenin açıldığına dair yazı yazabilirsiniz.
Kaplumbağa hakkında bilgisi olmayanlar Galeri,haberler,gerekli gereksiz,oyun bölümlerini doldurmamıza yardımcı olabilirler.
Müzikle ilgilenenler müzik bölümünü doldurabilirler.
Bilgili üyelerimizde yavaş yavaş kendilerini zor duruma sokmayacak şekilde bir konu bile olsa açarlarsa ne mutlu sitemize...
Site filan sorun değil..Önemli olan tek bir şey var.Oda yardım bekleyen kaplumbağa ve bilinçsiz sahipleri.
Onlara bir an önce bilgilerimizle yetişebilirsek ne mutlu..
Hepinize ilgiinizden dolayı çook teşekkür ediyorum...
Ayrıca isterseniz ve uygun görürseniz,eğer katılım olursa bir iş bölümü yapabiliriz..
Örneğin ben 4-5 bölümle ilgilenirim...Pek zamanım yok ama olsun
Her üye bir bölümle bile ilgilense harika olurdu...Tekrar teşekkürler..
sevgiler..
Neyse,site ne yazıkki tamamen silindi.
Tüm üyelikler,tüm bilgiler her şey..
Ve şuan 11 üye filanız.
Sitemizi eski haline döndürebilmek için hepinizin katkılarınızı bekliyoruz..
Örneğin sitenin açıldığına dair sitenin eski üyelerine msn den veya özel mesajla bildirebilirsiniz...Henüz kimse yok ve bilmiyorlar..Yaklaşık bir 10 günlük tatilimiz var..Günde bir 10 dakika bile sitenin gelişmesine çok büyük katkı sağlar.
İstediklerimizmi ?
Tabiki bunlar sadece bir ricadır...ÖRneğin msn lerinize sitenin açıldığına dair yazı yazabilirsiniz.
Kaplumbağa hakkında bilgisi olmayanlar Galeri,haberler,gerekli gereksiz,oyun bölümlerini doldurmamıza yardımcı olabilirler.
Müzikle ilgilenenler müzik bölümünü doldurabilirler.
Bilgili üyelerimizde yavaş yavaş kendilerini zor duruma sokmayacak şekilde bir konu bile olsa açarlarsa ne mutlu sitemize...
Site filan sorun değil..Önemli olan tek bir şey var.Oda yardım bekleyen kaplumbağa ve bilinçsiz sahipleri.
Onlara bir an önce bilgilerimizle yetişebilirsek ne mutlu..
Hepinize ilgiinizden dolayı çook teşekkür ediyorum...
Ayrıca isterseniz ve uygun görürseniz,eğer katılım olursa bir iş bölümü yapabiliriz..
Örneğin ben 4-5 bölümle ilgilenirim...Pek zamanım yok ama olsun
Her üye bir bölümle bile ilgilense harika olurdu...Tekrar teşekkürler..
sevgiler..