Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Her Boyutta Kuru Alan

Her Boyutta Kuru Alan

Kendi akvaryumumda 1 yıla yakın süredir kullanıyorum biri dışında hiçbir sorun yaşamadım. O da iyi kalite derz olmadığından güneş görünce yosun tutuyor olması. Elimde akvaryum olmadığından ürünlerin suyun içindeki resimlerini çekemedim. Belki fikir sahibi olunur diye kendi akvaryumumun resimlerini ekleyeceğim. Şimdi kaplumbağalarımın birinin kabuk boyu 10 diğeri 9 cm bunlar birkaç ay öncesinin resmi 8 ila 6 cm kadarlarken.

mailto:/61/upload/e5c6db52.jpg

mailto:/61/upload/9a33e9cb.jpg

mailto:/61/upload/ae55e3fd.jpg

mailto:/61/upload/5b767224.jpg

mailto:/61/upload/8deb45ee.jpg

mailto:/61/upload/0b0691f4.jpg

mailto:/61/upload/8704890c.jpg

mailto:/61/upload/1da5e9bc.jpg

mailto:/61/upload/a71a030e.jpg

mailto:/61/upload/25dac274.jpg

mailto:/61/upload/906c6118.jpg

mailto:/61/upload/db7647e6.jpg

mailto:/61/upload/808d5fdd.jpg

mailto:/61/upload/94be4f16.jpg

mailto:/61/upload/22e058fe.jpg

Cvp: Her Boyutta Kuru Alan

başarılı çalışma gerçekten tebrik ederim :)

Hala bu kuru alanlardan satiliyor mu

merhaba armağan bey, sizin kuru alan ürününden almak istiyorum ama gitti gidiyor.com da
bulamadım nasıl alabileceğim ve fiyatı konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ben bulamadım. Armağan bey cevap verirse belki bulabiliriz. benim kapluşlar çok büyüdüğü
için su üzerinde duran ürünlerin hepsini suya batırıyorlar. sabit bir ürün almak daha iyi

Sanırım üyemizin bu konusu artık aktif değil.Çünkü elinde son kalan ürünü de sitede vermek için ilan açmıştı.Belki özel mesaj yolu ile ulaşıp kuru alanlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Geri