Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

her şeyi yemeye çalışıyor

denizdeniz

Bronz 5 Üye
merhaba arkadaşlar kaplumbağam ısıtıcının plastiklerinden tutunda kayasına kadar her şeyi ya ısırmaya çalışıyor ya da yemeye çalışıyor , anlayamadım. internette gördüğüm kadarıyla bir çok insan bu sorunla karşılaşmış ama çözüm önerisi yok. Aç olduğğunu sanmıyorum ama yem çeşiti yok biliyorum. kredim yatar yatmaz diğer yemlerden de alacağım. Bi bilgisi olan var mı konuda?

Cvp: her şeyi yemeye çalışıyor

hayvana marul veya kıvırcık yaprağının körpesinden at. eğer ısırdığı donanım üzerinde yosun ve yem artığı oluşumları varsa bunu yapar. ikincisi çevresini ısırarak tanıma yapısı da var. kendinden sonra giren her şeyi bu şekilde tanımaya çalışır. yem olarak alacakların sera raffy p, raffy I v tetra reptomin bunlar başlangıçta yeterlidir. P'deki kırmızılarda mineral yemdir. kalsiyum, vitamin ve madensel mineral içerir. bunu da ya haftada birgün sabah akşam veya haftada iki defa tek öğünde verebilirsin. yem kafa hacmini geçmeyecek şekilde olmalı.

Özellikle yosunlanma varsa bu dekorları çıkartıp sıcak su ile yıkamak bu davranışı azaltır.

olabilir temizlik vaktini geçirdim biraz bu sefer teşekkürler :)

bu temizlik konusuna dikkat et. göz ve kulak enfeksiyonlarının birinci derecede sebebi budur.

anladım daha dikkatli olurum artık:133:

Geri