Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese benden birer armağan.. :) Gazoz'a,AlperDeniz'e,Anıl Evirgen'e,Arzu Bal'a..
Bu forumda olduğumda kendimi daha iyi hissediyorum çok iyi bir dostluk var ve ben herkese birer imza yapmak istedim.. ^^
Aklımda olan arkadaşlarıma yaptım şu an için bunu imzanızda kullanırsanız sevinirim :$
Cvp: Herkese benden birer armağan.. Gazoz'a,AlperDeniz'e,Anıl Evirgen'e,Arzu Bal'a..
Rica ederim özellikle pakizemin o pozunu seçtim bayılıyorum o poza çünkü
fıratttt !! yapmayacağım varmı inadına
şaka ya tabikide yaparım sen yakından çek bir kaç güzel resim ^^
Cvp: Herkese benden birer armağan.. Gazoz'a,AlperDeniz'e,Anıl Evirgen'e,Arzu Bal'a..
Abi de !! şaka canım nedersen de adımlada hitap edebilirsin ^^
AFACAN İÇİN BİR ANI !!
Woswos özel mesajla gönderirsin fotoğrafı bende montajlarım yakında forumdaki tüm kapluşların videosu olan bi video hazırlıcam zaten ^^