Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Herkese benden birer armağan.. :) Gazoz'a,AlperDeniz'e,Anıl Evirgen'e,Arzu Bal'a..

Cvp: Herkese benden birer armağan.. :) Gazoz'a,AlperDeniz'e,Anıl Evirgen'e,Arzu Bal'a..

tamam tamam yemedim planını :D şaka bir yana güzel şeyler çıkacak eminim :)

Cvp: Herkese benden birer armağan.. :) Gazoz'a,AlperDeniz'e,Anıl Evirgen'e,Arzu Bal'a..

Katılıyorum şimdi bir başlık açacağım herkes göndersin videoyu affetmem he ^^ :D

Ben tasarımcıyım ;) Emre seninle çalişma yapmak isterim. Logo gibi. Üyeligimi silicek Ahmet inşahllah. Msn'den ulaş ortak çalişma.olursa iyi birşey çikacak. Çizimini ben yapicam logonun :)

Teşekkür ederim Emre,süper olmuş tam hatıralık dediğin gibi varya video hazırlarsan süper olur hazırlıcam yazmışsın :t65y: Arkaya da bir şarkı koyarsın süper* olur...Yakında bekliyoruz benim tospişide koyarsan sevinirim...

Emre yazdım bunu bi kenara. :D

Arkadaşlar uzun bir süre giremeyeceğim anne karnındaki kardeşimi kaybettik malesef öldü bebek :'( :( elveda kendinize iyi bakın

Cvp: Cvp: Herkese benden birer armağan.. :) Gazoz'a,AlperDeniz'e,Anıl Evirgen'e,Arzu Bal'a..

_Emre___' Alıntı:
:D Nolii :D ticarete açılıyorum !! paralı bundan sonraa :p sanada yaparım onur siz yeterki isteyin ^^

tabi zahmet olmazsa şimdiden teşekkürler :33:

_Emre___' Alıntı:
Arkadaşlar uzun bir süre giremeyeceğim anne karnındaki kardeşimi kaybettik malesef öldü bebek :'( :( elveda kendinize iyi bakın

^ ^ ^ okursan sevinirim çünkü uzun süre giremeyeceğim

Allah rahmet eylesin bi bebeğin dünyaya gelmeden gitmesi... Bi mahsuru olmassa kaç aylıktı söylermisin. :(

tam 1,5 aylıktı :( :( :( sağol umarım gene kardeşim olur ama bu kötü psikolojiden kurtulmamız lazım :(

Bence düşünne 1.5 ay çünkü hem iyi olmuştur belki doğsaydı sakat doğa bilirdi ki kendi kendine olduysa sakattır zaten dua et yeni kardesin olursa sağlıklı olsun. :)

Kendi kendine olmadı her kadında olabilirmiş bu olay kusmaya bağlı doktor çok sağlıklı demişti babamda doktor benım ulturasonda bakıldığında birşey yoktu nolduysa dün olmuş artık unutmaya çalışıyorum :(

Doğmamış kardeşin için Allah rahmet eğlesin... Üzülme, en azından doğmadan düşmüş, eğer doğduktan sonra ölseydi bu çok daha kötü olurdu :(

Geri