Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

hıdır öldüü!!

melodimmmm

Bronz 3 Üye
Katılım
23 May 2009
Mesajlar
73
arkadaşlar biliyosun ben bu forum da çok şeyler yazdım ama bitti. . . hıdır da mantar varmış mantar ilcı aldık ama geç kaldık bu akşam üzere öldü öle çok aladım ki çünkü ilk aldığımda sapa salamdı biraz da ayıydı :D ama o kara toprak ta ve onu çok özlüyorum evin neşesiydi ama şimdi hıbır kaldı onu çok özledimmmm o beni böle ağlayarak görüyo ama onu çok seviyorum beni orda bekliyo diğer arkadaşıyla ama yanlarına gitmek mümkün değil malesef ama bir gün yanlarına gidip onları sevmek istiyorum neyse bu kadar ağlamam yeter diğerini düşüncem forum da bana yardımcı olanlara çok teşekkür ederim ama artık bu foruma bakmicam buraya her bakışında onu hatırlatıyor.... herkeze yakşanlar . . .

Edit alcatraz:Lütfen bu konuyu Kaybettiklerimiz bölümüne yazınız.
 
RE: hıdır öldüüü!!

Adınıza çok üzüldüm. En azından onun için uğraşıp elinizden geleni yapmaya çalıştınız hep. Aramızda görmeyi isterdik yine de sizi.
 
RE: hıdır öldüüü!!

bende aranızda olmak isterdim ama hıdr öldüü....neyse çok az acı çekti
 
Üzüldüm gerçekten hıdırı kaybetmenize. Ancak elinizden geleni yapmaya devam edin. Foruma da sık sık uğrayın hıbıra daha iyi bakabilmek için.
 
çok teşekkür ederim artık uzun süre kaplumbağa almicam ama ilk aldığım hali ve son gördüğüm halini düşününce hep ağlıyorum... neyse arada bakarım buraya herkeze teşekkürler gerçekten siz olmasaydınız belki daha erken ölcekti ARAGRON , YOSUN GÖZLÜ ,GİZEMLİ_KİZ19,XxjusticexX, vebir çok arkadaşa teşekkür ederim
 
RE: hıdır öldüü!!

Kabugunda beyaz lekeler olur onlari kazidiginda eline gelir ve kuf gibi kokar. Kaplumbaga cok aci ceker bu mantar kemiklerine kadar ulasabilir. Ama bence fazla uzulme demekki en hayirlisi boyle olacakmis, olmeseydi belki daha kotu olabilirdi.
 
arkadaşlar kaplumbağamı gömdüm ertesi gün bazı çocuklar pardon ama hayvanlar kaplumbağamın mezarını açmış ve oynamışlar çok sinirlendimmmm ya biri size öle yaparsa mezarını açarsa sinirlenmezmisin sonuşta o da bir canlı herkez onları hayvan diye görüyorlar bu durum çok kötü yani kaplumbağamın mezarı açılması beni çok üzdü zaten o gitti diye çok alamıştım şimdi çoook ağladımmm o hayvanlar kaplumbağamın yanına gidince görcekler
 
Onların yaptığı tabiiki yanlış ve ayıp..Sende bu tür konusarak onlar gibi yanlıs yapma.
 
Çocuktur işte, adı üstünde. Sen onlar gibi davranmayıp, duyarlı ve kibar olursan, daha olgun bir kişi olabilirsin. Biz senin ne kadar iyi bir şekilde davrandığını biliyoruz zaten. Sen de o çocuklara düşüncelerini aşılayıp, onları kendin gibi iyi yapabilirsin.
 
Geri
Üst