Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Hoşcakalın dostlar.

PhotonicInduction

As 1 Üye
Bu forumda uzun zamandır varım.

Insanların aptallığının sonu yok.

Bu yüzden buna maruz kalmaktan yoruldum ve sakin kalamıyorum.

Insanlara kufur etmek veya fiziksel şiddet uygulamak istemiyorum.

Bu yüzden artık forumda yokum. Hakkınızı helal edin.

Bu forumda uzun zamandır varım.

Insanların aptallığının sonu yok.

Bu yüzden buna maruz kalmaktan yoruldum ve sakin kalamıyorum.

Insanlara kufur etmek veya fiziksel şiddet uygulamak istemiyorum.

Bu yüzden artık forumda yokum. Hakkınızı helal edin.
Seni şahsen tanımıyorum ama burada yazdıklarından çıkardığım kadarıyla hayvanları çok sevdiğin, onlara büyük değer verdiğin, kaplumbağalar hakkında da oldukça bilgili olduğun açıkça ortada. Ancak kabul etmen gereken bir gerçek var ki, aptal insanlar her yerde var ve var olmaya devam edecekler. Akıllı insanların yapması gereken şey onları mümkün mertebe doğru yönlendirmek.
Niyetinin hayvanların daha iyi şartlarda yaşamasına katkıda bulunmak olduğundan şüphem yok. Hayvanlarına doğru şekilde bakmayan/ bakamayan insanlarla karşılaştığında öfkelenmeni de anlıyorum. Ama maksat hayvana yardım ise, bunu hayvanın sahibine agresif tavırlar sergileyerek başaramayacağın da ortada. Foruma küsüp gitmek yerine öfkeni olabildiğince kontrol edip daha yapıcı bir üslup takınırsan hem kendini bu denli üzmemiş hem de diğer insanları kırmamış olursun kanaatindeyim. Ne yapıp yapmayacağına karar vermek tamamı ile sana kalmış olsa da bu önerimi bir değerlendir derim.

Neticede forumdan tamamen ayrılmayı tercih edersen de, bugüne kadar açtığım konularda, sorduğum sorularda elinden geldiği kadar yardımcı oldun. Bunun için teşekkür ederim.

Seni şahsen tanımıyorum ama burada yazdıklarından çıkardığım kadarıyla hayvanları çok sevdiğin, onlara büyük değer verdiğin, kaplumbağalar hakkında da oldukça bilgili olduğun açıkça ortada. Ancak kabul etmen gereken bir gerçek var ki, aptal insanlar her yerde var ve var olmaya devam edecekler. Akıllı insanların yapması gereken şey onları mümkün mertebe doğru yönlendirmek.
Niyetinin hayvanların daha iyi şartlarda yaşamasına katkıda bulunmak olduğundan şüphem yok. Hayvanlarına doğru şekilde bakmayan/ bakamayan insanlarla karşılaştığında öfkelenmeni de anlıyorum. Ama maksat hayvana yardım ise, bunu hayvanın sahibine agresif tavırlar sergileyerek başaramayacağın da ortada. Foruma küsüp gitmek yerine öfkeni olabildiğince kontrol edip daha yapıcı bir üslup takınırsan hem kendini bu denli üzmemiş hem de diğer insanları kırmamış olursun kanaatindeyim. Ne yapıp yapmayacağına karar vermek tamamı ile sana kalmış olsa da bu önerimi bir değerlendir derim.

Neticede forumdan tamamen ayrılmayı tercih edersen de, bugüne kadar açtığım konularda, sorduğum sorularda elinden geldiği kadar yardımcı oldun. Bunun için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Dediklerinize katılıyorum. Insanlara yanlışta yapsa sabırlı şekilde yönlendirmek yerine öfkelenmenin faydası yok. Sakin birisi olup adminler gibi yardımcı olmayı çok isterim fakat bunu başaramadım. Hem insanları forumdan uzaklaştırmamak hemde kendi ruh sağlığım için bırakıyorum.

Umarım birgün bunu başarıp iyi olursam tekrar geri döneceğim. Tekrardan teşekkür ederim.

Çoğu insanları takmiyo adam soru soruyo ciddi bakıcı gibi ama adam süs niyetine bakiyo haklısın sinirleniyor insan ama sen yokken kim hızlıca mesaj yazacak

Her insan gibi her hayvanin farklı olduğunu kabul etmeniz gerek bazı şartlar kaplumbaganin standartı olmuş olabiliyor yaz aylari tatil veya mecburi hizmet nedeniyle şehir değişikliği yaşayabiliyor ve böyle durumlarda ekipman taşımak çok zor oluyor.. insanlara yardım etmenizi de anlıyorum ama bunu kırarak dökerek terbiyesizleserek değil daha olgun yapmanız gerek mesleğim doğası yaşınızı da göz önüne alarak öfke kontrolü hitabet konularında kendinizi gelistirmenizi bununla birlikte bilgi yogunlugunuz olduğu karşınızdaki insanı küçümseme hakkı tanimadigi gibi konularda kendinizi gelistirmenizi tavsiye ederim bunu yapmanız sosyal çevrenizde kendinizi daha doğru ifade etmenizi sağlar

Mevzu olgunlukta değil bana anti sosyal kişilik bozukluğu teşhisi konuldu. Bu iyileşen bir hastalık değil. O dandik ilaçlarıda kullanmıyorum. Sizin gibi hatalı kişilere sonuna kadar şiddet uygulayacağım.

Geri