Seni şahsen tanımıyorum ama burada yazdıklarından çıkardığım kadarıyla hayvanları çok sevdiğin, onlara büyük değer verdiğin, kaplumbağalar hakkında da oldukça bilgili olduğun açıkça ortada. Ancak kabul etmen gereken bir gerçek var ki, aptal insanlar her yerde var ve var olmaya devam edecekler. Akıllı insanların yapması gereken şey onları mümkün mertebe doğru yönlendirmek.
Niyetinin hayvanların daha iyi şartlarda yaşamasına katkıda bulunmak olduğundan şüphem yok. Hayvanlarına doğru şekilde bakmayan/ bakamayan insanlarla karşılaştığında öfkelenmeni de anlıyorum. Ama maksat hayvana yardım ise, bunu hayvanın sahibine agresif tavırlar sergileyerek başaramayacağın da ortada. Foruma küsüp gitmek yerine öfkeni olabildiğince kontrol edip daha yapıcı bir üslup takınırsan hem kendini bu denli üzmemiş hem de diğer insanları kırmamış olursun kanaatindeyim. Ne yapıp yapmayacağına karar vermek tamamı ile sana kalmış olsa da bu önerimi bir değerlendir derim.
Neticede forumdan tamamen ayrılmayı tercih edersen de, bugüne kadar açtığım konularda, sorduğum sorularda elinden geldiği kadar yardımcı oldun. Bunun için teşekkür ederim.