Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İç filtre konumu

tayyar

Bronz 5 Üye
Su seviyesini biraz azaltıp daha iyi bir kuru alan yapmak istiyorum. Fakat iç filtremin yüksekliği buna müsade etmiyor. Acaba yan yatırsam aynı verimi alabilir miyim? Veya çalışır mı?

Birde daha önce hava hortumunun çıkarılabileceğini okumuştum burda. Bunun filtreye,suyun temizliğine veya kaplumbağama bir zararı dokunur mu? ( O2 miktarı vs.. )

Not: Akvaryumum 20 lt ve filtrem saatte 1000lt filtreliyebileninden.( En azından üzerinde öyle yazıyor. Çin malı hiç bir şeye güvenemiyorum. ) Markasını hatırlayamadım kusuruma bakmayın. Şu tip --> mailto:/urun_detay.aspx?kat=239&urn=4245

Cvp: İç filtre konumu

İç filtreler genel olarak dikey konumda daha verimli çalışır.Ama yan kullanılamaz diye bir kural yok.

Kaplumbağalar suda ki oksijeni kullanmadığı için hava hortumunu çıkarmanız kaplumbağanıza zarar vermez.

Cvp: İç filtre konumu

Anladım. Teşekkür ederim.

Geri