Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İç filtre marka önerileri

Peewee

Bronz 5 Üye
Jingye iç filtremiz var ama çok memnun değiliz. Nasıl bir markadır? Yem artıkları ve dıskılar icin basit bir akvaryum dip sifonu aldık, bosaltırken de kolaylık sagladı ama dip temizligi icin baska bir öneriniz var mıdır? Onun dışında kaliteli iç filtre öneriniz ne olur? Akvaryumumuz 30 litrelik ve maks 20 lt su vardır. 50x30x20 akvaryum. Kaplumbagalar 4-5 cm su an iki kaplumbagamız var.

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 8
Jingye iç filtremiz var ama çok memnun değiliz. Nasıl bir markadır? Yem artıkları ve dıskılar icin basit bir akvaryum dip sifonu aldık, bosaltırken de kolaylık sagladı ama dip temizligi icin baska bir öneriniz var mıdır? Onun dışında kaliteli iç filtre öneriniz ne olur? Akvaryumumuz 30 litrelik ve maks 20 lt su vardır. 50x30x20 akvaryum. Kaplumbagalar 4-5 cm su an iki kaplumbagamız var.
Bu marka model kötü. Bende aynısından kullanmıştım. Kullandığım en kötü iç filtreydi.

Öneriniz ne olur?
İç filtre önermiyorum hepsi suya az da olsa elektrik kaçağı yapıyor. Sizin filtre hayvanı fena çarpıyor. Kontrol kalemini yakan akım insana zarar vermez ama hayvanı çarpıyor.

Suyu döndürmez ama temizlik için aquawing 3 watt filtre baya iyi temizliyor. Filtre hazne değişimi de çok kolay. Dipte kalan psilikler için de dip sifonu yada kepçe ile alın.

Akvaryumun yüksekliği 20 cm bu haliyle dikey konumlandırmalı filtreler olmaz.

İç filtre önermiyorum hepsi suya az da olsa elektrik kaçağı yapıyor. Sizin filtre hayvanı fena çarpıyor. Kontrol kalemini yakan akım insana zarar vermez ama hayvanı çarpıyor.

Suyu döndürmez ama temizlik için aquawing 3 watt filtre baya iyi temizliyor. Filtre hazne değişimi de çok kolay. Dipte kalan psilikler için de dip sifonu yada kepçe ile alın.
Şelale filtre mi aquawing?

Link alabilir miyim?

Pipo filtre kaplumbağalara uygun değil. Kir bağlayınca ısırıp yemeye çalışıyorlar.

iç filtre diyor, doğru mu? İç filtre önermiyorum demiştiniz de, o sebeple sordum.

Geri