Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İç Filtre Nasıl Temizlenir?

Cvp: İç Filtre Nasıl Temizlenir?

Çalışır vaziyette sudan çıkarmadan altından maşrapayı geçir. Fişi çekip yavaşça kir boşalmadan maşrapayı kaldır. Hazneyi motordan ayırıp lavaboda temizle. Akvaryum altına bir kova koyup maşrapa içindeki suyu ona boşaltırsan iyi olur full su dolacağı için yere dökülmesin.

Motor kısmını da temizleyeceksen. Dikkatli ayır contaları lavaboya düşmesin. Bunu da kova içinde yaparsan iyi olur parçaları sırasıyla temizleyip birleştirirsin.

Teşekkürler temizleyeceğim şimdi.

hazne geçme ise motordan çevirerek çıkar. ben üşenip direk çekmiştim motorun hazneyi tutan aparatının tek tırnağını kırmıştım. buna dikkat et. ben maşrapayı akvaryumun köşesine koyup iki el o şekilde çıkarıyorum. sonra alıp maşrapadaki suyu kovaya boşaltıp lavaboya götürüyorum.

Geri