Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İç filtre önerisi acil

SWEENDRO

Gümüş 2 Üye
Merhabalar 2 tane kırmızı yanak kaplumbağam var şuan kullandığım iç filtre çok yetersiz tepe filtre kullanıyorum akvaryum 30 lt güzel,kaliteli bir iç filtre lazım. @cem

Değiştir akvaryumu dar 2 tane hayvan var onların kabuk boyları 6cm falan heralde en az 150 litrelik akvaryuma geç onlar şuan manevra falan yapamıyorlardır

80 de küçük Max 3-4 ay kullansin az kullanmak zorunda kalır büyük akvaryum daha iyi olur
75 cm uzunluğunda baya bir götürür.

Buyük akvaryumu koyacak yeri var mı o da onemli.

Mobilyasi akvaryumu hem masraf hem uğraş halledilene kadar 80lik kap idare eder.

Hepsi aynı değil bende biliyom güzeller var iyisi var ama hep kıracak
Kolay kolay kırılan birşey değil.

Bazi modeller kir baglayinca pervanesi donmuyor patliyor.

Veya yanlis kullanimdan dolayida patliyor.

Bazıları 6 ay Bazıları 2 3 sene gidiyor filtrelerin.

Bu attigimi 5 aydir kullaniyorum. Temizlik konusunda denedigim en iyi iç filtre.

Ömür konusunda 5 ayi çıkardı daha da gidecek gibi duruyor.

Filtreler genelde hazne tırnağının kırılmasından kaynaklı perte çıkıyor.

Sunsun hj752 al. Bunu diğer akvaryumda da kullanırsın.

Filtreler genelde hazne tırnağının kırılmasından kaynaklı perte çıkıyor.

Sunsun hj752 al. Bunu diğer akvaryumda da kullanırsın.
Hazne tirnaklarını zaten törpülüyoruz kolay çıksın diye. Geldiği şekilde kullanılırsa kırılır.

10 dan fazla ic filtre kullandim tek sorun pislik baglayinca pervane dönmüyor ve patlıyordu. Onun dışında kırılan bozulan olmadı.

Geri