Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!![]()
Jingye 6100F Şeffaf İç Filtre Beyaz 6W 500L/S
Jingye 6100F Şeffaf İç Filtre Beyaz 6W 500L/S en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
Alacağım zaten 2. El arıyorum bulursanız haber verirmisinizDeğiştir akvaryumu dar 2 tane hayvan var onların kabuk boyları 6cm falan heralde en az 150 litrelik akvaryuma geç onlar şuan manevra falan yapamıyorlardır
Biz sana nerden haber edelim canımın içi bulabilirsen gıda kabı bul oda bı akvaryum fiyatına internette nerde hangi sehirdesinAlacağım zaten 2. El arıyorum bulursanız haber verirmisiniz
Neyse abi ben bulurum sen ne öneriyosun filtreBiz sana nerden haber edelim canımın içi bulabilirsen gıda kabı bul oda bı akvaryum fiyatına internette nerde hangi sehirdesin
Akvaryum bulman zor bulsanda ufak bulursun.Neyse abi ben bulurum sen ne öneriyosun filtre
80 de küçük Max 3-4 ay kullansin az kullanmak zorunda kalır büyük akvaryum daha iyi olurAkvaryum bulman zor bulsanda ufak bulursun.
80 litre gıda kabı al.
Filtre al işte bişey hepsi aynı filtrelerin Max ömrü 5-6 ay 200liralik al seninki daha az gider çünkü kiracaklar sürekli o yuzden fazla takılmaNeyse abi ben bulurum sen ne öneriyosun filtre
75 cm uzunluğunda baya bir götürür.80 de küçük Max 3-4 ay kullansin az kullanmak zorunda kalır büyük akvaryum daha iyi olur
Hepsi aynı değil. Yazma artık şu foruma doğru bilgi vermiyorsun bir tane.Filtre al işte bişey hepsi aynı filtrelerin Max ömrü 5-6 ay 200liralik al seninki daha az gider çünkü kiracaklar sürekli o yuzden fazla takılma
3 ay sonra 100,150 lt akvaryum alacam zaten 3 ay idare etmem lazım heralde gider 3 ay80 de küçük Max 3-4 ay kullansin az kullanmak zorunda kalır büyük akvaryum daha iyi olur
Hepsi aynı değil bende biliyom güzeller var iyisi var ama hep kıracakHepsi aynı değil. Yazma artık şu foruma doğru bilgi vermiyorsun bir tane.
Kral kırmıyolar ne alaka şuanki filtremi bile kırmadılarHepsi aynı değil bende biliyom güzeller var iyisi var ama hep kıracak
Alan dar olunca kırılıyorKral kırmıyolar ne alaka şuanki filtremi bile kırmadılar
Ozaman alanım geniş kralAlan dar olunca kırılıyor
Kolay kolay kırılan birşey değil.Hepsi aynı değil bende biliyom güzeller var iyisi var ama hep kıracak
Hazne tirnaklarını zaten törpülüyoruz kolay çıksın diye. Geldiği şekilde kullanılırsa kırılır.Filtreler genelde hazne tırnağının kırılmasından kaynaklı perte çıkıyor.
Sunsun hj752 al. Bunu diğer akvaryumda da kullanırsın.