Metehan2692
Yeni Üye
Herkese merhabalar. Eşim 2 tatlı belamızı görev yaptığı yerde bir avcıda çok kötü durumda görünce dayanamayıp almıştı. Şu an 3. yaşlarını bitirmek üzereler. Kars'ta görevliyiz ve şu ana kadar 5 akvaryum değiştirdik. Artık en son geçen ay memleketten (Eskişehir) 200 lt akvaryum aldım. Bugüne kadar hep karstan buraya burdan karsa taşıdık yolda otellere girip odamıza aldık ama 200 lt akvaryum ile arabaya sıkışıp onları da sürekli sürüklemek istemiyorum. Ki zaten orada kendimize zor bakıyoruz onları da yorduğumuz yeter. Rizeden karsa karstan eskisehir e 3er defa gidip geldiler. Artık2 senelik görev bitene kadar ailem bakacak
Haftada 1 ya da 10 günde 1 sularını değiştiriyorum ic filtre büyük ama yetmiyor. Dış filtre baktım ben bile çalışma prensibini anlayamadım ailem cok zorlanır bakımı ve temizliğini yaparken. Zaten ona yer de yok
Birine danıştım çok kaliteli iç filtre alırsan en azından ayda 1 değişir suları dedi. Eheim ürünlerinden çok memnun olduklarını gördüm. Ama onda da dış filtre gibi 3 farklı sünger var sanırım sürekli değiştirmek gerekir mi? Veya siz ne önerirsiniz malum 200 lt su hadi kuru alan payı ile 150 ltye düşsün. Kendim 2 saatimi veriyorum ailem bu kadar uğraşamaz. Eheim mi yoksa başka ürün mü önerirsiniz
Haftada 1 ya da 10 günde 1 sularını değiştiriyorum ic filtre büyük ama yetmiyor. Dış filtre baktım ben bile çalışma prensibini anlayamadım ailem cok zorlanır bakımı ve temizliğini yaparken. Zaten ona yer de yok
Birine danıştım çok kaliteli iç filtre alırsan en azından ayda 1 değişir suları dedi. Eheim ürünlerinden çok memnun olduklarını gördüm. Ama onda da dış filtre gibi 3 farklı sünger var sanırım sürekli değiştirmek gerekir mi? Veya siz ne önerirsiniz malum 200 lt su hadi kuru alan payı ile 150 ltye düşsün. Kendim 2 saatimi veriyorum ailem bu kadar uğraşamaz. Eheim mi yoksa başka ürün mü önerirsiniz