Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

iç filtre

huluyalgın

Bronz 4 Üye
arkadaşlar ben de 25lt akvaryum ve dandik bi marka iç filtre var(600 l/h) ama suyun dibi hep dışkı dolu geceleri yatarken iç filtreyi kapatıyorum çünkü çok ses yapıyor acaba bü yüzden çektiklerini geri mi bırakıyor. dip temizleyicisi alsam kullanırken önce suyu bi miktar boşaltmam gerekiyor mu. bi de suyu maşrapa ile boşaltsam sorun olmaz sanırım ?

İlk önce filtre ısıtıcı gibi 24 saat çalışır. Geri bırakma her filtrede olmaz ama olmasa dahi temizlik çok verimsiz. Yani filtre konumu ve kapasitesi uygun olsa dahi temizlik olmaz.

Dip çekimi suyu zaten dipten görünür pislikleri çekerek yapılır. Ek olarak su boşaltmaya gerek yok.

Alışıyor insan. Benim odamda da salondada su sesi eksik değil :)

Cvp: iç filtre

hulusi tamamen suya batırırsan su sesi gider. ama motor dandikse motor sesine çare yok. normalde 600 lt/h yeterli o su için. haftada iki kez sünger temizliği, iki haftada bir üst parça temizliği iyi olur. motorun pervanesinin mıknatısı pislik kaplayınca bu ses artıyor. diğer kısımları emre belirtmiş.

Cvp: iç filtre

yeni bir iç filtre alıcaksan eheim pickup 2006 alabilirsin

Geri