Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

iki filtre arasında kaldım

Cvp: iki filtre arasında kaldım

Şimdi daha net inceliyorum. Haqos olmaz. Dışarıdan asılan filtre bu borular yakın. Bir nevi geliştirilmiş şelale filtre.Dış filtre yazınca ikinci sırada lifetech çıkmadı bende ikinci sırada başka ve daha uygun bir dış filtre çıktı. Bu şekilde aratabilirsin.
Jebo Dış Filtre 600 L/H 13 W

Emre abi okudumda küçük akvaryumlarda bile kullanılabilir suyu yumuşak bırakıyor falan yazıyordu ama sen 500 diyorsan 500 dür :)

Abi yorumlarını okudum 100litrenin altında önerilmiyo çok muş üflemesi

Emre abi yorumlarda çok iyi falan diyolar gözünü sevim öğrenci Kardeşine bi tane önerirmisin uygun fiyatlı yaşarcan abi sende bi el at lütfen lütfen ya :D kafam iyice karıştı

dış filtremi istiyorsun ? Yani öneririz ucuz var çok ama kalitesi nasıl olur hiç bilmiyorum.. evcilal.com da bak juenpette bak gittigidiyorda bak 100 liraya 70 liraya bile vardı akvaryumda küçük zaten idare ederler bir süre seni :)

Jeneca ipf-4200 iki sepetli filtre oneririm ben ve cem abi kullaniyor cok cok memnunum dis filtre kullandigim icin ben kullanmiyorum ama ust sepete denitrate te atarsaniz biyolojik temizligi de halletmis olursunuz

mailto:/product_info.php?products_id=313539&osCsid=ps29d6vf47k8puhopkote78av2

Sponsorumuzda daha ucuz. Jebo 625 içinmi çok debili diyorlar. Bu 13 w, o zaman senin 22 w lifetech uçurur.

Ama kalite ararsan tetra ex600 derim.

Geri