Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İki kaplumbağamı ücretsiz sahiplendirmek istiyorum ( kadiköy )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pelinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pelinn

Yeni Üye
Selam , ağustos ayında minnacıkken bana hediye edilen şimdi biri 11 diğeri 10 cm kabuk boyundaki kaplumbağalarımı sağlık sıkıntıları nedeniyle sahipmendirmem gerekiyor. Yalnızda gerçekten ikisine de büyük bir akvaryum verebilecek kişiler yazsın lütfen . Ayrılmalarını istemiyorum birbirleriyle hiçbir sorunları yok . Oldukça sağlıklı ve hareketliler . Kuru alanları , ısıtıcısı , lambası , yemleri , temizlik fırçası vitaminleriyle birlikte verebilirim . Kaplumbağa bakımını bilmeyenler lütfen mesaj atmasın. Akvaryumu malesef veremem bana da biri vermişti geri vereceğim . İlgilenenler mesaj atabilir . İstanbul kadiköy

Ekli dosyalar

• IMG_5947.webp
    IMG_5947.webp
    781.7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_5946.webp
    IMG_5946.webp
    647.7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_5945.webp
    IMG_5945.webp
    826.8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5944.webp
    IMG_5944.webp
    422 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_5932.webp
    IMG_5932.webp
    95.4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5931.webp
    IMG_5931.webp
    109 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5930.webp
    IMG_5930.webp
    124.2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5929.webp
    IMG_5929.webp
    118.7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5926.webp
    IMG_5926.webp
    103.6 KB · Görüntüleme: 46
Selam , ağustos ayında minnacıkken bana hediye edilen şimdi biri 11 diğeri 10 cm kabuk boyundaki kaplumbağalarımı sahipmendirmem gerekiyor. Yalnızda gerçekten ikisine de büyük bir akvaryum verebilecek kişiler yazsın lütfen . Ayrılmalarını istemiyorum birbirleriyle hiçbir sorunları yok . Oldukça sağlıklı ve hareketliler . Kuru alanları , ısıtıcısı , lambası , yemleri , temizlik fırçası vitaminleriyle birlikte verebilirim . Kaplumbağa bakımını bilmeyenler lütfen mesaj atmasın. Akvaryumu malesef veremem bana da biri vermişti geri vereceğim . İlgilenenler mesaj atabilir . İstanbul kadiköy

Selam , ağustos ayında minnacıkken bana hediye edilen şimdi biri 11 diğeri 10 cm kabuk boyundaki kaplumbağalarımı sağlık sıkıntıları nedeniyle sahipmendirmem gerekiyor. Yalnızda gerçekten ikisine de büyük bir akvaryum verebilecek kişiler yazsın lütfen . Ayrılmalarını istemiyorum birbirleriyle hiçbir sorunları yok . Oldukça sağlıklı ve hareketliler . Kuru alanları , ısıtıcısı , lambası , yemleri , temizlik fırçası vitaminleriyle birlikte verebilirim . Kaplumbağa bakımını bilmeyenler lütfen mesaj atmasın. Akvaryumu malesef veremem bana da biri vermişti geri vereceğim . İlgilenenler mesaj atabilir . İstanbul kadiköy
Merhaba , bakımlarında çok zorlandığım için sahiplendirmem gerekiyor , oldukça sağlıklılar ikisi gayet iyi anlaşıyor .

Geri