Erik
Bronz 4 Üye
merhabalar tekrardan..daha önce konularımı okuyanlar bilirler belki bizimkilerin hikayelerini ama fotoğraflarla beraber tanıtmak istedim bizim sıpaları..
bir ay kadar önce aldım eşim istiyor diye fanusta besmeleye başladık baktık olmuyor hastalandılar yememeye hareket etmemeye başladılar uyduruktan bir akvaryum bulduk ona koyduk baktık gene aynı..gözler şiş yemen yemiyorlar sürekli uyuyorlar..ilaçla tedavi ettik..ellerimizle besledik..olmadı gitti koca bir akvaryum aldık ısıtıcısı filtresiyle beraber..2 balık koyduk yanlarına yediler
iştahlarına diyecek yok..tavuk veriyorduk bazı arkadaşların uyarısıyla kestik şimdi internetten verdiğim siparişin gelmesi beklirum Reptomin aldım..işyerinden bulduğum parçalarla çok güzel bir kuru alan yaptım tospiklere..üstünü halı kaydırmazıyla kapladım.. tabana kum döşedim(döşemez olaydım o kumu temizleyecem diye 1 ton su harcamışımdır ki hala tam temiz değil)..şimdilik normal sarı ampul kullanıyorum kuru alanı ısıtabilmesi için ama yarın bir lamba sipariş edecem..link de veriorum bu lamba benim işimi görürmü ? mailto:/urun_detay.aspx?kat=0&urn=13209
odam öğleden sonra güneş alıyor ama tospikler direk alamıyor ne yazıkki güneşi...
mailto:/2ilj9g6.jpg
mailto:/2nbzp84.jpg
mailto:/33ysuvo.jpg
mailto:/2cdfi4k.jpg
bir ay kadar önce aldım eşim istiyor diye fanusta besmeleye başladık baktık olmuyor hastalandılar yememeye hareket etmemeye başladılar uyduruktan bir akvaryum bulduk ona koyduk baktık gene aynı..gözler şiş yemen yemiyorlar sürekli uyuyorlar..ilaçla tedavi ettik..ellerimizle besledik..olmadı gitti koca bir akvaryum aldık ısıtıcısı filtresiyle beraber..2 balık koyduk yanlarına yediler
odam öğleden sonra güneş alıyor ama tospikler direk alamıyor ne yazıkki güneşi...
mailto:/2ilj9g6.jpg
mailto:/2nbzp84.jpg
mailto:/33ysuvo.jpg
mailto:/2cdfi4k.jpg