Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ilginç ama güzel bir ürün

aragorn

Bordo Bereli
Katılım
30 Eyl 2008
Mesajlar
2,176
tetranın sitesinde gezinirken gözüme çarptı ve hoşuma gitti burayada taşımak istedim.. hem kuru alan sorununa hem de filtrasyona çözüm getiren bir ürün.. yaklaşık 160-170 litrelik akvaryumlara kadar da kullanılabiliyormuş.. ürün bir kuru alan ve arkasındaki filtrasyon sisteminden oluşuyor.. temizlenen suyu da yukardan şelale oluşturacak şekilde akvaryuma geri veriyor böylece estetik açıdan da hoş bir görüntü sağlıyor.. Türkiyede hiç rast gelmedim böyle bir ürüne sanırım ya yeni çıktı ya da burda bulunmuyor.. mantık olarak güzel bir düşünce ve kuru alan sorununa da hoş bir çözüm...

mailto:/images/TetraFish/catalog/TfDRF_268.jpg
 
harika hem filtre hem taş ne güzel

Her paludaryuma lazım!:D

Edit alcatraz:Türkçe sözcükler kullanalım lütfen.
 
Bugune kadar hıc bır ürünü bu kadar beyenıp almak ıstememıstım umarım ulkemızede gelir

Edit alcatraz:Kısaltma yaparak konuşmak yasaktır.
 
varvar izmirdede var aynısı ben gördüm alışveriş yaptığım petshopta gördüm aynısının uzunlamasına gelen taşı aynısı bunun
ama fiyat pahallı 40 tl
duyduğumda baya şaşırdım 1 den kırka kadar saydım kadın güldü evt dedi 40 tl ben kayadan bahsediyorum dedim tekrar güldü meğerse özellikleri çokmuş ve yurt dışından geliyormuş
biz burada bir aileyiz eğer isteyen olrsa her yere gönderirim
sakın yanlış anlaşılmasın ticaret değil yardım
 
evet ürün ithal olduğu için fiyatının yüksek olması da normal.. yurt dışında da 30-40 dolar arası değişmekte fiyatları.. dolarında özellikle bu aralar yükselişte olduğunu göz önünde bulundurursak 40tl ye uygun bile fiyatı..
 
İçim gitti valla bu ürünü görünce, rıfkı arkadaş eğer bunun boyuna yükselenini bulursan (veya bulan olursa) lütfen haber ver, hem su seviyesini biraz yükseltmiş olurum hem de alan açılır kapluşlara. 40 lira öyle çok bir para da değil bu tür bir ürün için.
 
ha evt kadın onuda söyledi yeni kurla hesaplarsan daha pahallı çıkar dedi
 
evet yurt dışında 30-40 dolar civarı kura göre hesaplarsak 50-55tl ye gelir.. ürünün kutusundaki fotoğraftaki su seviyesi biraz az gibi geldi bana su seviyesi daha da artırılarak kullanılabilir diye düşünüyorum.. zaten ürünün özelliklerinde de 150litrelik akvaryumlara kadar uygun yazıyordu..
 
gerçekten güzel bir ürün ama yüksekliği konusunda bilgisi olan var mı ? benim su yüksekliğim 20 cm. ürün 22 cm falanda kuru alan olarak kullanılabilir ama şelalesi bir işe yaramaz :( ayrıca böyle bir şeyi strafor kullanarak 10-15 ytl ye yapabiliriz diye düşünüyorum.sadece filtre sistemi olmaz.
 
40 Ytl ise uygun geldi bana fiyatı. İzmirde varsa İstanbulda da vardır umarım. Gören olursa haber versin :D
 
bilmiyorum burda var gördüm ama boyuna dikkat etmedim bir daha gittiğimde bakarım yazarım buraya
 
Rıfkı35 söylediğiniz ürünün aynı zamanda bir filitre olduğunu kontrol ettiniz mi?
 
Çok hoş bir görüntüsü var ve filtrasyona çözüm getiriyor. Çok güzel ve kullanışlı bir ürün.... :)
 
Her yerde rastlıyorum o ürüne.Yapılamıyıcak şekilde zor olduguna inanmıyorum
 
Geri
Üst