Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ilginç olay

mertcanerdinc

Taç 2 Üye
Bugün sabah kaplumbagalara yem vericekken Edi kuru alana cikip vantuzlari yerinden cikarmisti . Bende onlari takmaya calisirken geldi elimi isirdi . Bende ah diyip elimi cektim . Büdü yem icin cirpinirken Edi gözümün icine 10 saniye kadar bakti hic kipirdamadan sonra yavasca suya girip en dibe gitti ve oturdu . Sanki benim canimi acittigini anlamisti ve üzülmüstü :)

Bu kadar büyük bir canlıya nasıl acı verdim diye şaşırmıştır :)
İşin şakası senden çıkan ses onun ne yapacağının şaşırmasına sebep olmuş. Önce seni korkutmanın güvenini yaşamış. Sonrada baktı sende sorun yok karşı atak gelmeden uzaklaşayım demiş.

Cvp: ilginç olay

Hihihi çok komik.Bu arada cok gecmis olsun,iyi günlerrr.

keşke duygusal yönleri diğer hayvanlara göre bu kadar az olmasaydı :) böyle şeyler yaşadıkça insan daha da çok seviyor. tabi emre bey açıklamış anlamını. gidip dibe oturması ilginç olmuş :)

eline yem verecek hissiyle dalmış. bu sürekli olacak bir hadise özellikle diğerini yemlerken arkadan eline dalacak. buna hazırlıklı ol.

başka zaman ısırdığında yem geliyordu şimdi niye gelmedi onu anlamaya çalışmış. baktı senden nevale gelmeyecek ne duracağım burada deyip gider yapmış.:smile:

Yavruyken ele aldınmı birçoğu kabuğa çekilir ve büyüyüp kendine güvenleri gelince eline aldığında saldırma eğilimine girerler. Tabi bizden zarar gelmediğinin bilincide cesaretlerini yükseltir :)

Sizin dediginizde olabilir Cem abi :) bu arada benim canavarlar yavruyken elime aldigimda fildir fildir elimde dolasiyorlardi :) parmaklarima tutunup kendilerini cekiyorlardi :) tabi artik avucum kadar oldular :)

Emre abi ile Cem abinin yorumlarına sabah sabah iyi güldüm :)

Geri