Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İlginç tasarımlar..

turtle..

Altın 4 Üye
ilgimi çeken iki ilginç tasarımı sizlerle de paylaşmak istedim ^^

Cvp: İlginç tasarımlar..

en altaki bende var galiba fanus deniliyor.

evet o fanusu duvara asmışlar :) yerden tasarruf ^^

Yapmayın arkadaşlar. Hür bir balığın iki avuç suda yaşaması ne kadar adil sizce?

Tabiki buralarda yaşamasına kimse izin vermez sadece tasarım açısından paylaşmak istedim..

Aslında o fanustaki balık için o alan yeterli fazla hızlı yüzen ve hareketli hayvan değil ama bardakta yaşıyor diyiyorlar ama yalan böyle bir fanus ona yeter ama ilk tasarımı çok sevdim :D

Beta balığı sanırım.

balık beta evet.tasarımları güzel ama çok kullanışsız ve hayvanlar içinde uyumsuzlar.beta balığının bulunduğu fanusun litresini bir düşünün.en fazla 3 litre

Ne kadar büyük akvaryum yaparsak yapalım ,hem balıklar hem kapluşlar için, doğal ortamları kadar rahat bir ortam oluşturamayız..Bu sadece beğendiğim için paylaştığım iki resim kimse bunları alıp da içinde canlı beslemez ^^

Geri