Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ilginç???

vicdan

Bronz 2 Üye
Katılım
16 May 2009
Mesajlar
92
aragorn, avatarın varya senin. işte o avatar ne ifade ediyor? çok merak ettim de:D:D:D
 
:) Tabi açıklayayım.

Bir oyun görüntüsü kabaca. İlki 99da çıkan ve o zamandan beri tüm serisini bitirdiğim ''resident evil'' serisinin 5. sinden bir görüntü. Oyun dünyası ile ilgilenenler mutlaka bilirler gerilim korku alanında daha iyisi yok dedirten bir oyun. Filmi de vardı hatta izleyenler olmuştur ama oyununu oynamak filmi izlemekten çok daha heycanlıydı bence. Oyunun 4.sünü 2haftada mı ne bitirmiştim sabahlara kadar başında oynayarak. Avatarın büyük görüntüsünü de ekleyeyim merak edildiğini bilmiyordum :)

mailto:/img193/765/residentevil.jpg
 
bu oyunu kardesimde oynamisti. Birde manhunt oyunu vardi ani onune cikanlardan korkmaktan duzgun oynayamiyordu :D haha birde tam oyuna dalmisken rasit diye bagirinca odu kopuyordu :D sizide boyle korkutan oldumu oyun basinda
 
Genelde gece oynadığım için ben korkutan pek olmuyodu oyunun içindeki olaylardan başka :) Çok güzel oyundu gerçekten.
 
bu oyun benim için gelmiş geçmiş en iyi oyunlardandı . oynarken ortam sessiz ve karanlıkta kendinizi bir an oyunun içindesiniz zannedebilirsiniz.
 
RE: ilginç???

Bu oyunlari oynamak bana yaramiyor. Bir kere manhunt oynayinca tam bitiriyordum leveli vuruldum bir sinirlendim kufur ederek pcin faresini kiriyordum :D kardesim oynarken onu korkutmak daha super.
 
cihan abimde benim gibi oyun sevdalısı galiba 4senedir k.online oynıorm bende :)
 
Bu aralar ben de bitefight a takılıyorum. bayağ eskiden normal atarim vardı 8 bitliklerden :D sonra sega, 99da playstation 1, daha sonra ps2, pc derken iyice bağımlı olduk. Bakalım ps3 e niyetleniyorum ama biraz beni aşıyor şimdilik maddi açıdan :) Oyunlar ayrı bir dünya gerçekten ve bir başlayınca kolay kolay bırakamıyorsunuz. Sinir stres de yapıyor arada :D
 
ben oyunları son zamanlarda psp den oynuyorum . çok kullanışlı , her zaman yanımda,canım sıkıldıkça değiştiriyorum oyunu.birde internet kotasız olsa birçok oyun idireceğim ama kotalı. :D
 
Psp nin görüntüsü ps3 çıktığından beri bana yeterli gelmiyor ya özellikle bazı oyunlarda çok kötü görüntü, pixellerde bayağ bozulma oluyor kare kare görüntüler keskin olmayan çizgiler falan hoş olmuyo bir de büyük ekran olmadıkça tat alamıyorum :) ama her an oynayabilmek adına yararlı alet pspler.
 
Geri
Üst