nachtmerie
Altın 5 Üye
henüz yeniyim daha once ne balık ne kaplumbağa besledim ilk başta çoğu kişi gibi ölüm kabında aldım fakat 3 gün sonra özellikle bu site sayesinde ve bu iş çok hoşuma gittiği için akvaryum filtre vs aldm.ilk yuvamız şmdilikkk kendimce bişeyler yapmaya çalıştım 
şmdilik tek eksiğim kuru alan ısıtması ev kaloriferli yani ortalama bi ev 25 26 derece oluyor galıba
su sıcaklığını ayarlıyorum 25 26 derecede hep.birdee uv lamba fln bişeylerler varmış tam olrak bilmiyorum güneş ışığı gibi yararlı işte ondan yok bide
ayrıca 1 çöpçü 2 tanede lepistesde besliyorum bir arada hoşuma gidiyo şimdilik araları iyi kaplumbağalarda küçük oldukları için bişey yapmıyorlarr biliyorum bi gün mutlaka yicekler diceksiniz ama şimdilik bi sorun yok
bu arada sanyunun stik yemlerinden kullanıyorum
arada bir et veriyorum ( balık,kırmızı,tavuk ) doğrumu yapıyorum?
kuru alanda hiç uyumuyorlar genelde çiçeklerin üstünde veya tutunarak uyuyorlarr kuru alana pek çıkmıyorlar neden olabilir? ev sıcaklığıda kaloriferli yani soncta 25 26 dercee
buda benim akvaryumum..
mailto:/s/c/118mx.jpg
mailto:/s/c/118sx.jpg
mailto:/s/c/118ty.jpg
mailto:/s/c/118u7.jpg
mailto:/s/c/118ut.jpg
mailto:/s/c/118qk.jpg
şmdilik tek eksiğim kuru alan ısıtması ev kaloriferli yani ortalama bi ev 25 26 derece oluyor galıba
su sıcaklığını ayarlıyorum 25 26 derecede hep.birdee uv lamba fln bişeylerler varmış tam olrak bilmiyorum güneş ışığı gibi yararlı işte ondan yok bide
ayrıca 1 çöpçü 2 tanede lepistesde besliyorum bir arada hoşuma gidiyo şimdilik araları iyi kaplumbağalarda küçük oldukları için bişey yapmıyorlarr biliyorum bi gün mutlaka yicekler diceksiniz ama şimdilik bi sorun yok
bu arada sanyunun stik yemlerinden kullanıyorum
arada bir et veriyorum ( balık,kırmızı,tavuk ) doğrumu yapıyorum?
kuru alanda hiç uyumuyorlar genelde çiçeklerin üstünde veya tutunarak uyuyorlarr kuru alana pek çıkmıyorlar neden olabilir? ev sıcaklığıda kaloriferli yani soncta 25 26 dercee
buda benim akvaryumum..
mailto:/s/c/118mx.jpg
mailto:/s/c/118sx.jpg
mailto:/s/c/118ty.jpg
mailto:/s/c/118u7.jpg
mailto:/s/c/118ut.jpg
mailto:/s/c/118qk.jpg