Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İlk defa bir su kaplumğası aldım

tos.bik

Bronz 5 Üye
Selamun Aleykum,daha onca baska bir yerde olup iyi bakılmadıgını ve hayvanın mutsuz olduğunu dusunerek kendi yanıma aldım, dusuncem aslında omurgalı hayvanlar hocalarıma danışarak bu kaplumbağayı daha özgür ve mutlu yaşayabileceği nereye götürebilirim dusuncesiydi. Bu hayvanlar hakkında pek bilgim yok. Gözlemledim şu yönde tahmini 2 yaşında, ben yanına yaklaştığımız anda kabının yanına gelerek ayağa kalkıp veya çırpınarak kabından dışarı çıkmak istiyor,çıkartıyorum oraya buraya geziyo ama evine dönmek istemiyor. Kabuk rengi sağlıksız, balığa alıştırdığım için balık ve kıyma harici yemiyor. Onun mutlu olmasını istiyorum. Üzülüyorum sanki aşağıda kartopu oynayan çocuklara evinin penceresinin arkasından izleyen cocuk gibi kabının dışını izliyor. Bn onun için ne yapabilirm

Foruma hoşgeldiniz.

Kabuk boyu kaç cm? Baştan kuyruğa kabuk boyu.

Hayvan res mi yani kırmızı kulak mı başka bir tür mü?

Geri