Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İnternetten Akvaryum alma

Masters

Bronz 1 Üye
Arkadaşlar 2 yavru su kaplumbağam büyük ile aynı suda , bi kısmı ayrılmış yerde yaşıyorlar. Çünkü büyük saldırmıştı bu yüzden aynı yerde tutmuyorum. Ben ikisini ayırmak istiyorum. İkisine uygun , yaşayabilecekleri bir akvaryum almak istiyorum. Ama pet shop veya camcıdan yaptırırsam eve getirecek birşeyim yok. O kadar yolu akvaryumla yürüyerek te gelemem.

Bu yüzden internetten sipariş vereceğim. Hangi siteden uygun bi akvaryum alabilirim. 100 tl'yi geçmemesi gerekiyor. Sadece akvaryum. Ekipmanlarını akvaryumdan sonra alıcam. 

Değiştirmeme gerek kalmayacak (ileride) akvaryum önerirseniz daha iyi olur.

Küçükleri uygun ekipmanlar ve yemler ile bakarsan ve hasta olmazlar ise 2 seneye aynı boylara gelirler. O vakit 120*50*60h veya 120*60*60h akvaryum ömürlük olur. Birinci için 10 mm ikinci için 12 mm cam kalınlığı sağlam olur.

100 lira içine kargo ücreti dahil ise uygun akvaryum bulman zor.

Bizim sitede şafak satıyordu akvaryumunu. Alım satım bölümüne bak istersen duruyor mu hala.

Kargo işi risklidir. Kırılma ihtimali olabilir. İkinci elde görmeden alınmamalı.

Mas akvaryum ile çalışan arkadaşlarımız var. Sitesine bak derim.

İstanbulda şehir dışına garantili gönderisi var

Cvp: İnternetten Akvaryum alma

cem' Alıntı:
Küçükleri uygun ekipmanlar ve yemler ile bakarsan ve hasta olmazlar ise 2 seneye aynı boylara gelirler. O vakit 120*50*60h veya 120*60*60h akvaryum ömürlük olur. Birinci için 10 mm ikinci için 12 mm cam kalınlığı sağlam olur.

100 lira içine kargo ücreti dahil ise uygun akvaryum bulman zor.

Bizim sitede şafak satıyordu akvaryumunu. Alım satım bölümüne bak istersen duruyor mu hala.

Kargo işi risklidir. Kırılma ihtimali olabilir. İkinci elde görmeden alınmamalı.

Mas akvaryum ile çalışan arkadaşlarımız var. Sitesine bak derim.

İstanbulda şehir dışına garantili gönderisi var

O Akvaryumları alma imkanım maalesef yok. Ne bütçem yetiyor nede evde uygun alan var. Kaplumbağaların yaşayabileceği uygun ve çokta büyük olmayan bi akvaryum alsam yaşamazlar mı ?

Şuanda büyüğü böle bir akvaryumda besliyorum.
mailto:/6q1daN.jpg

Bu akvaryumun yerini zor ayarladık.

Buna benzer bi akvaryum alsam olmaz mı ? , çokta pahalı bir şey alamıyorum zaten akvaryum evdekiler istemiyor başka , küçüklere bile karşıydılar arkadaş olsun diye aldım sonucunda saldırınca ayırdım. Çok tatlı oldukları için sahiplendirmek te istemiyorum.

Akvaryumu habersiz alacağım zaten , para biriktiriyorum onun için fazla bütçem pek yok. Taşınmasını tek başıma yapamıycağım için eve sipariş gerekli :)

Bu akvaryum büyük için yeterli ama cam üstü bir kuru alan yapıp suyu yukarıdan 10 cm boşluk bırakacak kadar doldurman iyi olur. Küçükler için 80 litrelik bir akvaryum alırsan bu onları iki sene kadar götürür. Sonrasında hepsini aynı akvaryuma koyarsın. Tabi bu ömürlük olmalı bunları da ekipmanlarıyla satarsın. Yine tek akvaryuma düşersin.

Gittigidiyor.com a bak orda herşey dahil 130 küsür bi akvaryum vardı bi bak derim bütün ekipmanlar var kampanyada şuan

Geri