Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Işık Tercihi?

Merhaba, forumda okuduğum aydınlatma konularında daha önce yazılan “eski tip filamanlı 60 watt armut ampul veya halojen 52-53 watt armut ampul” arayışındaydım. Bugün bir yerde aşağıda görselini eklediğim ampulü buldum. Acaba bu uygun mu? 42 watt halojen ampul olduğunu söylediler.
Gece için de renkli ampullerin 40 watt olması gerektiği yazıyor forumda ama onun da sadece 10 watt olanını bulabildim. Tercih edilmediği için çok nadir bulunuyormuş. Gece lambası diye geçtiği için daha yükseği yokmuş. Sizlerin bu ampullerden aldığı herhangi bir kurum veya internet sitesi var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_3541.jpeg
    IMG_3541.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 6
  • IMG_3542.jpeg
    IMG_3542.jpeg
    1.5 MB · Görüntüleme: 6
elbette, bir milyoncu tarzı yerlerden almadım elektrikçilerden aldım fakat orada sizdeki markadan görmüştüm,(Ümraniye evim çarşı)
çevrenizde öyle dükkan varsa varsa bakabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_20250329_001650.jpg
    IMG_20250329_001650.jpg
    5.5 MB · Görüntüleme: 15
Marka mühim değil resimdekiler olur. Siz ucuzuna bakın. 2 ay önce 35 liraya satılıyordu elektrik malzemesi satanda. Netten almayın.

Bana ısı için bunun uygun olduğunu söylediler uygun mu acaba

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 5
Hayır bu led ampul ısı vermez. Ya filamanlı akkor 40-60 watt yada halojen 42-46-52-53 watt armut ampul alacaksınız.

Geri