Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcı alanı

Ahmed Hassan

Yeni Üye
İyi akşamlar.. Foruma bugün kaydoldum..

Bir sorum olacak.Akvaryumum altıgen şeklinde ve yüksekliği az.. Bir ısıtıcım var ancak dikine sığmadığı için kullanamıyorum.. Sizce ne yapmalıyım ? Isıtıcıyı başka bir yöntemle ısıtabilir miyim ? Yan mı yatırmalıyım?

Cvp: Isıtıcı alanı

Isıtıcınızı tamamen suya batırarak ve vantuzlayarak yatay olarak da yerleştirebilirsiniz.

Isıtıcınızı yatay olarak tamamen suya batırırsanız ve vantuzla sabitlerseniz hiçbirşey olmaz. Isıtıcıyı ben de yatay olarak kullanıyorum. Isıtıcıyı suyun içinden çıkmayacak şekilde sabitlemeniz yeterli olacaktır.

Ahmed Hassan' Alıntı:
İyi akşamlar.. Foruma bugün kaydoldum..

Bir sorum olacak.Akvaryumum altıgen şeklinde ve yüksekliği az.. Bir ısıtıcım var ancak dikine sığmadığı için kullanamıyorum.. Sizce ne yapmalıyım ? Isıtıcıyı başka bir yöntemle ısıtabilir miyim ? Yan mı yatırmalıyım?

mücahit önce ısıtıcının kutusuna bak su içi yatay konumlandırılabiliyormu çünkü bazılarının tepe kısmı suya girmez. eğer yatay konumlandırma varsa filtrenin su çıkış tarafına doğru konumlandır. kutuda ya resmi vardır, yada diversible gibi bir yazı. onlar batar.

marka model nedir ? bulamazsan yaz netten bakalım. ne türdür.

Geri