Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

isitici sorunu

Winchesterr48

Bronz 3 Üye
Merhaba arkadaslar benim isiticinin fisi 3lu prize takili ve fise sans eseri baktigimda asiri isinmis bunun sebebi ne olabilir ve tehlikeli midir yangin vs. Aylardir takili ama yeni farkettim 100w isitici

Aynı prize takılı ekipman fazla güç çektiğinde ısınır. Isıtıcı sürekli çalışan alet değil. Yalnız ilk çalışma sırasında 100 watt üstüne çıkabilir. Sonra 100 watt olarak sabit çalışır.

O prize takılı ekipmanların toplam watt'ı ne kadar kablo kalınlığı kaç mm ? Kablo üzerinde yazar. Bir de duvardaki priz ve kablo yani fiş topraklı mı ?

Cem abi iste isitma lambasi bide ic filtrenin fisi takili ayni prizde yalniz topraklamadan anlamadigim icin bilmiyorum onu

Topraklama dediğim fişin ve prizin dış kısmındaki her iki tarafındaki metaller gerçi bu ekipmanlar topraklı değil.

Isıtıcıyı taktığın prizin deliklerine bak çevresinde siyahlanma ya da plastikte erime yoksa bir sıkıntı olmaz. Gücü çekerken ısınma olur. En güçlü olandan en düşüğe doğru ilk slotdan itibaren tak. Yani ısıtıcıyı kablo tarafındaki ilk fişe tak. Ortaya lambayı sona filtreyi.

Geri