Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ısıtıcı sorunum ...

cspr

Gümüş 4 Üye
Katılım
18 Tem 2009
Mesajlar
151
selam arkadaşlar büyük akvaryumu çatlattığım için şu an oldukça geniş ama yayvan yani boyu kısa birakvaryum kullanıyorum .. kaplumbağalarım için hava motorunu yerleştirmek sorun olmadı ama ıstıcı ne yazıkki akvaryumuma çok büyük geliyor :( sizce ne yapmalıyım o ısıtıcıyı tamamen yan olarak yerleştirmem sorun çıkartırmı yada görmedim ama piyasada mini diyebileceğimiz küçücük ısıtıcılar falan bulabilirmiyim ?



Mesajlarda kısaltma kullanmayalım/tubidik
 
Isıtıcında eğer 'buraya kadar suya batırın' vs. gibi bir işaret yoksa tamamını su içinde yan yatırabilirsin. Benim 4 ısıtıcım oldu 4 ü de farklı markaydı 4ünü de tamamen suya sokuyordum. Minik böyle kalem boyunda da ısıtıcılar var ama benim bildiğim onların sıcaklık ayarı yok adi şeyler yani. Tabi benim bildiğim. Hem kaliteli hem minik var mı bilmiyorum.
 
teşekkür ederim ama inan hatırlamıyorum ısıtıcımın suya tamamen gömülüp gömülmemesini sanırım yeni bir ısıtıcı alıcağım ve bakıcağım gömülürmü gömülmezmi diye .. ya da araştıracağım şu mini ısıtıcı olayını
 
Ufak olanları tavsiye etmem, sıcakları ayarları olmuyor çoğunun. Tamamen yatırabilirsiniz ya da sadece derece ayarlaması olan kısmı su dışında kalcak şekilde yatırabilirsiniz su içine. İmkanınız varsa yenilemeniz daha iyi olur tabi.
 
evet yenileyeceğim ama eğimli değil tümünü suya yatıracağım sanırım. teşekkür ederim
 
Katılıyorum..
Arkadaşımızın dediği gibi 15 TL den Başlayıp 40 TL ye kadar var.
 
nerede oturuyorsanız il-ilçe-semt yazınona gore en yakınsdaki pet sshoptaki kuçuk ısıtıcı fiyatlarını ayarlanan ve bilindik marka olanları burdan yollayım size.


Mesajlarda kısaltma kullanmayalım/tubidik
 
Geri
Üst