amazingvoltaa
As 3 Üye
akvaryum isiticisini su disinda prize takip calistirmak zararli midir? ve %20'si disarida %80 suda olmasi zararli midir?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Dışarda kazalara sonuç verebilir ısıtıcı.Isıtıcınızın üzerinde water level diye bir çizgi varmı? varsa ona göre koyun.akvaryum isiticisini su disinda prize takip calistirmak zararli midir? ve %20'si disarida %80 suda olmasi zararli midir?
yeni isitici aldim 2. el onu denemek icin susuz bi calistirdim sonra kovaya koydum biraz bosta kaldi sonra tekrardan denemek icin susuz taktim bu kadar.Dışarda kazalara sonuç verebilir ısıtıcı.Isıtıcınızın üzerinde water level diye bir çizgi varmı? varsa ona göre koyun.
yani zorunda kalmadıkça denemeyin sizede zarar verebilir.yeni isitici aldim 2. el onu denemek icin susuz bi calistirdim sonra kovaya koydum biraz bosta kaldi sonra tekrardan denemek icin susuz taktim bu kadar.
dusunceniz icin tesekkur ederim.yani zorunda kalmadıkça denemeyin sizede zarar verebilir.