Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Merhaba , akvaryum da 50 w Atlantik termostatlı isiticim var ama elimi elektirik carpti az önce kaplumbağamin diğer köşeye kosmasindan anladim sanırım onu da çarpti bunu nasıl engelleyebilirim suyun içinde tamamen
Yeni bi ısıtıcı al büyük ihmalle o ısıtıcı çatlak bir yeri vardır su girmiştir ondan çarpmıştır ben start kullanıyorum 2 sene oldu 100w ben öneririmMerhaba , akvaryum da 50 w Atlantik termostatlı isiticim var ama elimi elektirik carpti az önce kaplumbağamin diğer köşeye kosmasindan anladim sanırım onu da çarpti bunu nasıl engelleyebilirim suyun içinde tamamen ısıtıcı
Isıtıcıyı çıkarın. Bu atlantik ve smart markalar yerli üretim ve kalitesiz ısıtıcılar. Hayvan büyükse Tetra ht 100 watt, roxin yada ribao 100 watt çelik ısıtıcı alın. Suya sıcak su eklemesi yapmayın. Kendi ısı değerinde dursun hayvan kendini adapte eder. Yalnız çok geçte kalmayıbunu
Maalesef yazdığimin gecesi ısıtıcı çatlamıştı tamamen sabaha kadar soğuk suda kalmış ve korkmuslar kabuklarının içine sinmislerdi sabah idareten bir onceki daha küçük kablarına koydum eski ısıtıcı larini taktim dedikleriniz burada yok netten sipariş edicem gelene kadar idareten duracaklar artıkIsıtıcıyı çıkarın. Bu atlantik ve smart markalar yerli üretim ve kalitesiz ısıtıcılar. Hayvan büyükse Tetra ht 100 watt, roxin yada ribao 100 watt çelik ısıtıcı alın. Suya sıcak su eklemesi yapmayın. Kendi ısı değerinde dursun hayvan kendini adapte eder. Yalnız çok geçte kalmayın.
Bende de smart 50 lik var şuan yenisi gelene kadar onunla idare edeceklerYeni bi ısıtıcı al büyük ihmalle o ısıtıcı çatlak bir yeri vardır su girmiştir ondan çarpmıştır ben start kullanıyorum 2 sene oldu 100w ben öneririm
Aslında 50 lt değil ortalama 15 lt 50 lt olacak kadar büyük değiller ama anlamadım 100 w lik neden patladı neyseki aldığımız yer iade aldı netten bakıyorum şimdi teşekkür ederimSu 50 litre üstü ise suyu ısıtmak için sürekli çalışacaktır bu da patlama sebeplerinden biridir. Buna dikkat edin. Herşeyi netten alın daha hesaplıya gelir ve çeşit geniştir.
Bu ısıtıcı dan dolayi gece fark etmediğim için suları çok soğumuştu sabah kalktığımda bu akşam dikkatimi çekti 2 kere çok tiz bi ses çıkardılar civciv gibi de değil kapı gicirtisida değil tarif edemiyorum tam sesi ilkinde sesi duyunca yanlarına gittim yem verdim yediler normal devam ettiler 2.sinde gittiğimde de uyuyorlardi o gece kaynaklı usuttuler mi diye korkuyorum bu ses çıkartma neden kaynaklı olur ya da üşütme kaynaklıysa farklı ne şekilde anlayabilirim bu ses dışındaÇalışırken hava ile temas etmiştir. Yada fabrikasyon hatalı olarak içine hava almış olabilir.