Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcı

elif.

Gümüş 5 Üye
Merhaba, kaplumbağamın tetra ısıtıcısı da temassizlik var galiba on ışığı ısınırken gidip geliyor arada. Bu nedenle yeni ısıtıcı gelene kadar kullanmayacağım. 2,3 güne gelir diye tahmin ediyorum. Kaplumbagam için bir sıkıntı olmaz değil mi? Bir de yeni ısıtıcıyı Jbl protemp aldım. Daha önce de kullanmıştım ancak hatırlayamadım tam batmaya uygun mu acaba biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Jbl 1 metreye kadar batabiliyor evladiyelik ısıtıcıdır.

Tetrayı derece ile kontrol ettiniz mi? Isı 1 derece düşünce devreye girer 28 derece olunca kapanır. Su uygun ısıya yakınsa yanıp sönme olur.

Jbl 1 metreye kadar batabiliyor evladiyelik ısıtıcıdır.

Tetrayı derece ile kontrol ettiniz mi? Isı 1 derece düşünce devreye girer 28 derece olunca kapanır. Su uygun ısıya yakınsa yanıp sönme olur.
Isınınca sönme gibi değil, hızlı şekilde yanıp sönüyor bu yüzden temassizlik olduğunu düşündüm. 22 derece civarı su termometre doğruysa, normalde dışarıdan dokunulduğunda ılık hissediliyordu şu an bayağı soğuk akvaryum. Su da aynı sekilde. Siparişi verdim artık, kontrol ederim eğer mevcut ısıtıcı sorunsuzsa yazliktaki akvaryuma takarım. Hava çok soğuk değil ama hastalanmaz umarım gelene kadar...

Garanti süresi devam ediyorsa iade edin.

Merhaba, kaplumbağamın tetra ısıtıcısı da temassizlik var galiba on ışığı ısınırken gidip geliyor arada. Bu nedenle yeni ısıtıcı gelene kadar kullanmayacağım. 2,3 güne gelir diye tahmin ediyorum. Kaplumbagam için bir sıkıntı olmaz değil mi? Bir de yeni ısıtıcıyı Jbl protemp aldım. Daha önce de kullanmıştım ancak hatırlayamadım tam batmaya uygun mu acaba biliyor musunuz?
jbl protempti nereden aldınız hiç bir yerde stoklarını bulamıyorum işkence gibi

Geri