Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcım patladı.

ayşe61

Bronz 4 Üye
az önce ısıtıcım patladı şu an su sıcak yarına kadar bir şey olur mu hasta olur mu. Yarın alacağım ısıtıcı :( çok korkuyorum.

Cvp: Isıtıcım patladı.

sıcak bir yere koy,peteğin yanı falan,ve kapatma ımkanın varsa ustlerınıde kapat ufak br bosluk dısında bosluk kalmasın oda hava gırıcek kadar,bısey olmaz tahmınen,petshoplarda buz gıbı suda 20 30 tane ust uste dayanıyo hayvancıklar,1 gece dayanır yanı muhtemelen bısey olcagını sanmam

Bir pet şişenin içine sıcak su doldurun ve akvaryumun içine koyun belli bir süre idare eder. Yarın mutlaka alın ısıtıcı.

üstü yarıya kdr kapalı .s insallah bşy olmz ya

1 günden bişey olmaz korkmayın :) Ara ara sıcak su ilave edin.

tamamda içimi kötü bi his kapladı rüyamdada ölmüştü :(

birşey olmaz dayanbilirler :). fakat nasıl patladı ısıtıcı :whistling: akvaryumda fln patlıyormu?

akvaryumun içindeydi suyu yeni değiştirmiştim içine su ilave ederken coss ddi camı krldı :(

Eğer su seviyesi çok düşükse ya da ısıtıcı suyun içine tam olarak gömülmediyse patlayabilir.

hmm anladım kaplumbağalara zararı oldumu?

Evet zamanında müdahale edilmezse elektrik çarpabilir ve ısıtıcının camları etrafa dağıldıysa kapluşları yaralayabilir.

Birdahakine yine camlı ısıtıcı alacaksanız dikkat edin:) Soğuk ve sıcak farklarında dediğiniz gibi " çoss " diye patlıyor.cam alıp taksanız bile vakumlamak çok zor olduğundan ufak da olsa elektrik kaçağı yapıyor suda.
Bilginize..

Geri