Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcının çatlaması

Cvp: ÇATLAK ISITICI

Çıkarmaslısın. rezistansına su değerse hayvan elektriğe kapılabilir...

RE: ÇATLAK ISITICI

Muhtemelen çıkarmışsınızdır. Isıtıcı camını değiştiren yer varsa yaptırmak gerekir. Yok ise ki bulması zor yenisini geciktirmemek gerek.

Benimkide ctlamisti . Catlayani petshopa gri verin yari fiyatina yenisini veriyolar. Ben oyle yaptim.

Cvp: Isıtıcının çatlaması

kullanıcı hatalı olanları değişmezler. tüp alınarak yenilenmesi mümkün fakat fabrikada tüpün havası alınarak montaj yapıldığı için daha sağlıklıdır. kalitesizleri saymıyorum. bu şekilde vakumlama etkisiyle içine su girme olayı olmaz. aynı şekilde oksijen ihtiva eden tüpte tellerin kor haline gelme durumu olur. ısıtıcı konusunda kaliteli ürün almak iyi olur.

metal olanları tercih etmek en iyisi bence

bu konuda bildiğim iki marka var birisi roxin. bunu bir arkadaş kullanmıştı pek beğenmedi. ikincisi rs electrical. bunun termostat kısmı camdır. bu suyun ısısını algılama da daha etkili olmasını sağlıyor. benim önceki ısıtıcım buydu. marka alt sınırlarda olsa da bu ürünü güzel maldır. çelik ısıtıcıların şu özelliği var. ısı ayarlanan değere ulaşıp durduğunda çeliğin ısısı bir süre daha devam ettiği için yani geç ısınıp geç soğuduğu için normal ısıdan derecesini düşürmek gerekiyor. mesela su 28'i gösteriyorsa 26 veya 27 dereceye ayarlamak lazım. bu yüzden akvaryuma su ısısının net değerini anlamak için iç derece almakta fayda var.

Geri