Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtıcısız bir akvaryum

Harleydavidson

Gümüş 5 Üye
Az önce akvaryumumu temizlerken ısıtıvımıj yandığını gördüm çalşmıyormuş meğer haliyle araya bayram girdi istanbulda yarın eminönü petshoplar açık olurmu?
Cidden kalitesiz bi ısıtıcı 30 TL verdim birde en iyisi paraya kıyıp 90 100 e büyük suya gömmeli ısıtıcı almak.
Bayrama kadar nolur tosbalarn hali nasıl hasta olmasını önlerim?

Cvp: Isıtıcısız bir akvaryum

havalar sıcak gidiyor çok sorun olmaz bayram sonrasına bırakabilirsiniz ısıtıcı işini, bulunan odaya bı termometre koyun oda sıcaklığı civarında olur suyun sıcaklığı, su kaynatıp su ekleme filan yapmayın

Su ısısı şu an kaç derece ? Jbl protemp 200 W alacaksın.

Aldım cem bey saolun resim atiyim şundan aldım bana iyi gibi geldi... baya bi petshop aradım
Aldığım ısıtıcı bu https://hizliresim.com/lWMlNB sabitlenmeli sabitledim şuan gömdüm suya

200'lük alsaydın. Bu ilerde zorlanabilir. İade edebiliyorsan iade et. Nettende bakabilirsin. Juenpet, pasifikpet, teleskopakvayum atakanpetshop, mamacı.net e bak.

Elemanın elinde 200'lük yoksa 150'likte olur ama 200'lük her zaman iyidir. Tabandan 8 cm civarı yatay konumlandıracaksın.

Tabana değilde yan cama vantuzla tabanda iken altına girip söküyorlar.

Geri