Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Isıtma konusu ve kabukta lekelenmeler

Cimcime

Bronz 2 Üye
Hocam merhabalar yeni keşfettim sitenizi emeğinize sağlık öncelikle ayrıntılı bilgi bulmak zor kaplumbağalar hakkında ölüm kabında yaşamamaları için böyle bi teraryum buldum ikinci el idareten daha büyük akvaryuma ilerde geçeceğim inşallah iki şey danışmak istiyorum size ampul konusunu da okudum bu altta attığım uygun sanırım ama almadan bi sormak istedim bir de ufaklıklardan birinin sırtında böyle bi beyazlama oldu okuduğuma gçre internetten mantar deniyor genelde ama her gün tuzlu suyla fırçalayıp güneşlendirmeye çalışıyorum reptivit vitamin de kullanıyorum geçmiyor öyle iştahında falan bi sıkıntı yok çok da hareketli büyüdüğü için oluyor diyenler de var size danışmak istedim veteriner bulmak da zor bu canlara korkuyorum bi sıkıntı olabilir diye teşekkür ederim şimdiden sağolun

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7871.png
    IMG_7871.png
    880.4 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 34
Foruma hoşgeldiniz.

Ampul bu ampul birkaç yedekli alın. Kolay bulunmuyor ve hep zamansız vakitte patlıyor.

Kabuklarında bir sorun yok ara çizgiler genişlemiş. Hayvanlar büyüyor. Üstteki eski plakalar açılmaya bağlı matlaşmış. Mantar yok.

Vitamini haftada bir 1 damla yemlerine damlatıp verin.

Yemler ne marka?

6 cm kabuk boyuna kadar bu yemler yeterli. Sabah RaffyP akşam raffy I yemi verin.

Sonrasında mineral yem olarak tropical biorept W yemi.

Ana yem grubunda tetra reptomin yada ahm turtle sticks yemi alın.

Gammarusu bitince bir tur daha alın.

RaffyP yemi iştahlı yiyorlarsa devam edin. Yoksa omega one adult turtle sticks yeme dönün.

Çok teşekkürler hocam ilginiz alakanız için uygulayacağım dediklerinizi iyi günler

Geri