Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ismi olmayan lakablarını kullandığımız kaplumbağam :))
benim kaplumbağam 1 temmuz 2011 doğumludur. Doğum yeri Samsun aldığımda ilk gün kabuğuna çekildi öylece durdu şimdide kabuğununa çekildiğini görmedim çok çabuk insana alışıo sabah evden birini gördümü akvaryumdan başını çıkarıp bakıo , evin çocuğu oldu artık ... Genelde insanlar pek kaplumbağa sevmez ama bu hayvanlar çok akıllı , şimdilik bu kadar zamanla daha çok tanıtacağım )
Cvp: ismi olmayan lakablarını kullandığımız kaplumbağam )
Bence de çok şirin hepsi :133: 2-3 ay önce bir kaplumbağa kaybettim Çok kötü oldum,inşallah bu kaplumbağama hiç bir şey olmaz,hele ki bu kadar alışmışken kafayı falan yerim heralde