Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

iştahsız

niserendipity

Bronz 3 Üye
tekrardan merhabalar kaplumbağam yemini yemiyor yemiyor diye de haşlanmış yumurta denedim onu da yemedi haşlanmış kıyma da ve bir gözünde enfeksiyon var acaba o yüzden mi iştahı gitti yemek yemesi için ne yapmalıyım yakınımda veteriner vardı onlara soracaktım ama onlar da kaplumbağa bakmıyorlarmış... çok endişeleniyorum artık dün de hiçbir şey yemedi bugün de yemiyor

Ağzına da sabah akşam 45 derece açıyla tutup 2 damla damlatın.

Ağzına damlatın. Su ısıtıcı işini de bir an önce halledin. Son safhaya geçerse kurtaramayız.

Isıtıcı tam batan model olursa yatay batırın ama 15 cm su derinliği olmalı

Olmaz. Isıtıcı zaten yarısı kadar yükselti verir. Hayvan altına girip kaldırırsa çalışan ısıtıcı hava teması ile patlar. Bir de kalitesiz dediklerimizden olursa suya akım verir.

Olmaz. Isıtıcı zaten yarısı kadar yükselti verir. Hayvan altına girip kaldırırsa çalışan ısıtıcı hava teması ile patlar. Bir de kalitesiz dediklerimizden olursa suya akım verir.
o zaman ısıtıcıyı yeni akvaryuma geçip mi almalıyım

Tetra ht 100 watt olur. Roxin yada ribao marka 100 watt çelik ısıtıcı olur.

Ara geçişli akvaryumda jbl ve eheim'a verilecek paraya yazık olur.

Geri