Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!kaç yaşındalar acaba ve neredesinizİstanbul Avrupa yakasında iki adet kaplumbağa sahiplendirmek istiyorum akvaryumu ve yemi mevcut, hediye edildi bakamıyorum
Merhaba kabuk boyu nedir acaba ben de sahiplenmek isterimİstanbul Avrupa yakasında iki adet kaplumbağa sahiplendirmek istiyorum akvaryumu ve yemi mevcut, hediye edildi bakamıyorum
Yaşlarını bilmiyorum zeytiburnundayımkaç yaşındalar acaba ve neredesiniz
Merhaba kabuk boyu nedir acaba ben de sahiplenmek isterim
Olur yarın uygunSizin için uygunsa yarın gelebilirim
Cevizlibağ istasyondan verebilirim uygunsanız öğle vakti ya da daha erken benim için çok iyi olurSizin için uygunsa yarın gelebilirim
Tamam [email protected] mail adresim iletişim bilgileriniz yazabilirseniz iletişim kuralımCevizlibağ istasyondan verebilirim uygunsanız öğle vakti ya da daha erken benim için çok iyi olur
Verdiğim mail adresine iletişim için numaranızı atabilir misinizCevizlibağ istasyondan verebilirim uygunsanız öğle vakti ya da daha erken benim için çok iyi olur
Telegramdan yazabilir misiniz @eminedrr kullanıcı adımVerdiğim mail adresine iletişim için numaranızı atabilir misiniz
TamamdırTelegramdan yazabilir misiniz @eminedrr kullanıcı adım