Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İstanbul/Ümraniye 2 adet kaplumbağa sahiplendirmek istiyorum.

sementen53

Yeni Üye
Merhabalar,
Çocuklara hediye edilen 2 adet su kaplumbağamız var. Taşınacağım ve çalıştığım için ilgilenemiyor çok üzülüyorum.

Merhaba, bende Ümraniye'deyim. Oğlum çok istiyor, nasıl alabiliriz?

Oğlunuz 7 yaş altı ise salmonella bulaşı riski var. Buna dikkat edin yada büyümesini bekleyin.

Oğlunuz 7 yaş altı ise salmonella bulaşı riski var. Buna dikkat edin yada büyümesini bekleyin.
Merhaba Cem Bey, uyarınız için çok teşekkür ederim. Bende bu riski duymuştum, oğlum 9 yaşında, çok istiyor bilemedim nasıl yapsak

Merhaba sahiplendirmediyseniz ilgileniyorum. Çekmeköydeyim. İletişim bilgisi alabilir miyim.

Merhaba. Sahiplenildi mi acaba? Annemler icin sahiplenmek isteriz. Akvaryum, isitici ve filtre dahil herseyleri var. Cok iyi bakilacaktir.

İsim üstüne tıklayıp DM başlata basın. Aktif değilse adminden isteyin açsın.

Merhaba ben sahiplenebilirim. Çekmeköyde oturuyorum size yakınım. Hemen bugün alabilirim uygunsanız

Merhaba sahiplenmek istiyorum yarin alabilabilirim iletişime geçer misiniz lütfen

Geri