Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İstanbulda akvaryum arıyorum

forkill96

Yeni Üye
Merhaba 7yaşındakı kaplumbağama cahillikten dolayı meğersem 7senedır ezıyet cektırıyormuşum hızlı bir şekılde kaplumbağama uygun 100-40-50 cm cıvarları aşşağı yukarı oynama yapabilir ıstanbulda akvaryum arıyorum ısıtıcı ve fıltrede arıyorum lütfen özel mesaj atınız

Cvp: İstanbulda akvaryum arıyorum

Eminönü ne bakın derim,ben Eminönünden aldım fiyatlar çok uygun 200 litre akvaryum için şu filtreyi öneririm : mailto:/pinfo.asp?pid=18
kaliteli ısıtıcı olarak : http://teleskopakvaryum.com.tr/pinfo.asp?pid=37

teşekkür ederim ısıtıcıya bakayım fıltrelerın fıyatı bu cıvarlarmıdır 50 100lıralıklar çok mu dandiktir

foruma hoş geldin. tek kaplumbağa besleyeceksen 80*40*h50 uygundur. buna göre

dış filtrede bu: mailto:/urun_detay.aspx?kat=240&urn=4531 eheimlar pahalıdır.

ısıtıcıda: mailto:/urun_detay.aspx?kat=243&urn=12861

veya mailto:/urun_detay.aspx?kat=243&urn=11898 olabilir.

Cem, senin ısıtıcı juen pette kalmamış.

demek ki çok pis reklam yapmışım. :haha: hemen arayıp yüzdemi isteyim.

Zaten sen aldığın hafta vardı. Geçen hafta içi ısıtıcı önerileri için bakarken bittiğini gördüm. Juen de aynı konuyu exo terra markasında turtle bank ve uvb lambada yaşadık. Bir haftada tükenmişti.

Bencede iste :)

Sonunu ben aldım sanırım:)İyi ki de almışım ama.

cem' Alıntı:
foruma hoş geldin. tek kaplumbağa besleyeceksen 80*40*h50 uygundur. buna göre

dış filtrede bu: mailto:/urun_detay.aspx?kat=240&urn=4531 eheimlar pahalıdır.

ısıtıcıda: mailto:/urun_detay.aspx?kat=243&urn=12861

veya mailto:/urun_detay.aspx?kat=243&urn=11898 olabilir.

teşekkür ederim hoşbuldum acaba bu ısıtıcıyı tamamen yatay yatırabılır mıyım en çok korktuğum olay elektrık çarpması öyle birşey oluyormuş yanılmıyorsam

birde diğer 40 40 30 akvaryumum için 100watt alsam işimi görür mü

teşekkür ediyorum herkese bugun bır tanede fıltre aldım fakat dıkkatımı çekti aşırı su basıyor ve hayvan rahatız oluyor şiddetini hortumu sıkarak azaltıyorum bu yaptığım yanlışmı acaba

O şekilde yapmayın. Suyu veren tarafı cama yünlendirin. Bir nebze akıntıyı keser.

Hortumu sıkmak filtreye hatta motoruna zarar verir.

[/quote]

teşekkür ederim hoşbuldum acaba bu ısıtıcıyı tamamen yatay yatırabılır mıyım en çok korktuğum olay elektrık çarpması öyle birşey oluyormuş yanılmıyorsam

[/quote]

jbl yatay konumlandırılıyor. roxini bilmiyorum. resimden seçilmiyor ama batıyordur. çelik olduğu için kırılma derdi yok.

mailto:/cerceveli_akvaryum.html akvaryum alacaksan bu siteye bi bakmanı öneririm. Fiyatlar gerçekten çok uygun. Sadece istanbul içinde satış yapıyolar. Akvaryumu evine kadar kendi araçlarıyla getiriyolarmış. Kapıda nakit ödeme yapma imkanıda var

Geri