Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İstanbul'da Beklenen Kar

eminemre

Bordo Bereli
Belki de İstanbul'da yıllardır adam gibi kar yağmıyor. Bir kaç yer dışında beyaz olduğunu bile göremiyoruz. Bu seferki de uzun süreli gözükmüyor ancak hava durumu haberlerinin verdiğine göre bu gece ve yarın sürecek.

Ben Beşiktaş'ta sahilde oturmama rağmen(sahil kısmında pek yağmaz) durum bu arkadaşlar.

30 dakikada böyle oldu.

mailto:/albums/vv130/eminemre/kar.jpg

Şu anda istanbul'dda açık yol kalmamış durumda, her yer felç :)

Cvp: İstanbul'da Beklenen Kar

Biz Uşak'ta yaklaşık 4 gündür kar altındayız. Durmadan yağdı 4 gün boyunca. Küçücük şehirdeki trafik bile felç oldu. İstanbul'u düşünemiyorum. Kolay gelsin İstanbullulara :)

Ohoo, Bursa/İnegöl de aşırı!
Bizim sitede yaklaşık 1.80 boyunda bir kardan adam yaptık :)

bizde daha o kadar yok zaten karda dindi şu sıralar inşallah yagarda okullar tatil olur :)

Kar; en güzel yağarken :)

Ankarada diz seviyesinde ama kar kardan adam veya kartopu için uygun deyil.

Bu arada metrobüsler kilitlenmiş. Şu an boğaz köprüsü yaya trafiğine açıılmış, insanlar yürüyor.

Keşke, su an İstanbul'da olabilseydim... :)

Uludağ'da da kar aşırı fazla, fakat o kadar yumuşak ki oynanmıyor. Karlar birbirlerini tutmuyor resmen :D

Ben de Uludağ'da olmayı tercih ederdim 1-2 günlüğüne iyi giderdi :)

Yeşilköyde 1 damla kar yok :) Deniz kenarı oldugundan görülmüyor şimdilik :)

giresunda kar yağıyor peşinden yağmur,tutan kar eriyiveriyor :/

istanbul bu sene şanslı :)

Türkiyede en çok karı görmek istediğim yer Ankara'dır.Çünki Kar en çok başkentimize yakışır:)
(bilen bilir)
Yalova'da sahilde oturuyorum bende burayada hafif hafif gelmeye başladı kar.Eminemre'nin dediğine göre buradada sahil kısmında kar tutmuyor ama inş resimdeki gibi tutar:)

Ömür o zaman Ankara'da olmalıydın bu aralar.
Cidden harika bir kar var :)
Tabi meşhur soğuğu da es geçmemek lazım :D

zencefil' Alıntı:
Ömür o zaman Ankara'da olmalıydın bu aralar.
Cidden harika bir kar var :)
Tabi meşhur soğuğu da es geçmemek lazım :D

Şu an Ankarada olmayı çok isterdim ama kafamın yarısının buz tuttuğu günleri hatırlattınız bana
o yüzden mutluyum Yalova'mda:)
İşin şakası gerçekten karın tadını çıkarın:)

eminemre' Alıntı:
Ben de Uludağ'da olmayı tercih ederdim 1-2 günlüğüne iyi giderdi :)

Bende babamı kaptığım gibi ilk fırsatta gittim harika olmuş gerçekten, zincirsiz bırakmıyorlar zaten :)

İstanbul ataşehir şu anda
-4 derece ve ben donuyorum çok fena kar yağdı heryer bembeyazcık oldu :)
bu soğukta dün aldığım eminönündeki tavşanım öldü :( eminönünde buz gibi ortamdaydılar

İşyerim Beşiktaş'ta ve normalde akşam 6'da çıkıyorum. Dönüş yolum tam köprü girişinde ayrılıyor. Bu yüzden işten 10'da çıkmak zorunda kaldım trafik şirketin önüne kadar uzamıştı :) Açıkçası şikayetçi değilim 45 gündür falan totem yaptım her sabah kar yağsın diye :) Kahve yaptım şimdi montumu giyip balkonda oturup kar yağışını izleyeceğim :)

Geri