Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

İstanbul'da Beklenen Kar

Cvp: İstanbul'da Beklenen Kar

4 senedir Bursa/Görükle' de yaşıyorum, yolların kar tuttuğunu göremedik bile Görükle' de. Bursa merkeze yağsa bile buraya biraz atıştırıp geçer giderdi. Bugün aksam 9 gibi; Bursa burada ki son senem olduğunu anlamışta bana kıyak yaparmışcasına deliler gibi kar bıraktı Görükle' ye. 2 3 saattir aralıksız dışarıda kız arkadaşım ve arkadaşlarla metal tepsileri kızak gibi kullanıp yokuş aşağı kaydık. Tıpkı İstanbul' da çocukluğumuzda yaptığımız gibiydi :)

Kar Yalovada'da da tuttu:)
Sabah kakltığımda gördüm bu manzarayı ve sizinle paylaşmak istedim.
Burada tuttuysa eminim tutmayan yer kalmamıştır:)
mailto:/t/k/1vlp1.jpg
mailto:/t/k/1vlq6.jpg
mailto:/t/k/1vlq9.jpg

istanbulda kar kalmadı :) Zaten okullarda tatil olmadı bi kar zevki yaşayamadık :)

İstanbul'a semt semt yağdı ne hikmetse :))) bende pek göremedim ne yazıkki..

kerberos' Alıntı:
4 senedir Bursa/Görükle' de yaşıyorum, yolların kar tuttuğunu göremedik bile Görükle' de. Bursa merkeze yağsa bile buraya biraz atıştırıp geçer giderdi. Bugün aksam 9 gibi; Bursa burada ki son senem olduğunu anlamışta bana kıyak yaparmışcasına deliler gibi kar bıraktı Görükle' ye. 2 3 saattir aralıksız dışarıda kız arkadaşım ve arkadaşlarla metal tepsileri kızak gibi kullanıp yokuş aşağı kaydık. Tıpkı İstanbul' da çocukluğumuzda yaptığımız gibiydi :)

çok güzel yağdı dün gece
gece yarısı sokaklarda deliler gibi kar oynadık arkadaşlarımla :)

Geri