işte benim oburum arkadaşlar. aslında tam olarak dişimi yoksa erkekmi bilemiyorum genelde oğluş diye seviyorum okadarda önemli değil aslında ben genede onu çok seviyorum. yiğenimin bakmayıp bana vermesi bende cesaret edemeyip arkadaşıma takdim etmem ve sonunda gene bana verilmesiyle 2 yıl önce başlayan bir serüven bizimkisi. ama iyikide başlamış çünkü o benim küçük aşkım oldu çıktı. eşimle benim görmedik mi özlem duyduğumuz bir varlık haline geldi akşam olduğunda ilk birbirimize sorduğumuz şey oburun göbişinin doyup doymadığı olmaya başladı.geldiğinde baya küçüktü benim bebeğim ama artık avucumu doldurabiliyor. arkadaş olsun diye aldığımız kapluşları hiç sevmiyor. hatta bi gün birini ters çevirip ölmesine neden olmuştu o günden sonrada birdaha cesaret edemedik açıkcası .
akvaryumunda dışarı çıkarttığımız zaman yerde yürümeyi çok seviyor ve özelliklede süpürgeliklere tırmanmaya bayılıyor ha birde benim küçük bebeğim evde kaybolmayı ve bizi strese sokmayıda çok seviyor oburluğundan 2 kere boğulma tehlikeside atlattığını belirtteyim ama genede onunla olmak harikaaaa iyiki var ve umarım hep var olmaya devam eder .... CANIM OBİŞKOM BENİİİMMMM
akvaryumunda dışarı çıkarttığımız zaman yerde yürümeyi çok seviyor ve özelliklede süpürgeliklere tırmanmaya bayılıyor ha birde benim küçük bebeğim evde kaybolmayı ve bizi strese sokmayıda çok seviyor oburluğundan 2 kere boğulma tehlikeside atlattığını belirtteyim ama genede onunla olmak harikaaaa iyiki var ve umarım hep var olmaya devam eder .... CANIM OBİŞKOM BENİİİMMMM