Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

ithal 15 yerli 7,5

Sıddık

Gümüş 4 Üye
Dun aksam pet shop geziyordum vee gozlerime inanamadim. Diğer şehirlerde olan hic bir kural eskisehirde uygulanmıyor. Butun pet shoplarda üst üste kaplumbağa dolu. Ve en komiği de ithal diye res leri 15e cizgilileri 7,5 liraya satmalariydi. Eskişehire gelen biri vardi sanirim esnaf sarayinda umut akvaryuma bakabilir. 45 lira boşuna vermissiniz

Resleri geçtim cizgililerin satisi zaten yasak degil mi? Nasil bu kadar rahat satabiliyolar

Cvp: ithal 15 yerli 7,5

çizgililer çiftlik üretimi ise ve belgesi varsa satılır. doğadan toplamak yasak.

Hay allah çok vermişiz desenize...heyecanıma da hiç belli etmemiştim halbuki neyse olacağı varmış adam foça ve çiftlik deyince helal olsun diyip verdim sagolun bilgilendirme için :)

Yanında sertifika verdilerse o fiyata çıkabilir.

Geri